Tyske medier: Horst Heldt blir ny sportsjef i Wolfsburg

278
Horst Heldt blir ikke nå sportsjef i Wolfsburg. Bilde: 9EkieraM1, Wikimedia.

Ifølge tyske medier har den nedrykkstruede Bundesligaklubben VfL Wolfsburg funnet en ny sportsjef. Horst Heldt, per dags dato sportsdirektør i naboklubben Hannover 96, skal være nær overgangen til bilbyen.

Den tyske sportsavisen kicker beretter at Heldt ikke har signert kontrakten som hadde forfremmet ham til sportsjef i Hannover. Ifølge avisen er grunnen til det at Heldt ønsker å forlate Hannover til fordel for Wolfsburg. Han skal ønske å få følge av sin assistent, Gerhard Zuber.

Heldts kontrakt i Hannover varer til 2020. I slutten av fjoråret var 1. FC Köln interessert i å signere Heldt, men Hannovers klubbsjef Martin Kind nektet Heldt å forlate klubben. Det er mulig at Wolfsburg må betale en overgangssum for å signere Heldt.

I Wolfsburg er for tida Olaf Rebbe sportsdirektør. Det er nesten utelukket at han får fortsette etter sesongen, på grunn av de på nytt skuffende prestasjonene til laget.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -