Uavgjort mellom Atletico og Villareal

169
diego simeone
Diego Simeone. Foto: Wikimedia

Etter at byrival Real Madrid spilte uavgjort mot Malaga, hadde Atletico Madrid fått en gyllen mulighet til å skape en luke ned til tredjeplassen med seier mot Villareal.

De to lagene som har blitt kjent for sine godt strukturerte 4-4-2 formasjon møttes til dyst og det var tydelig at det var to godt organiserte lag som møttes.
Ingen av de to lagene skapte noe som helst i løpet av de første 45. minuttene, nærmest var Antoine Griezman da han headet ballen like til side for stolpen på overtid av den første omgangen.

Kampen fortsatte i samme spor etter pause og det var svært lite å melde fra om utover kampen. De to lagene klarte etterhvert å komme til gode posisjoner og muligheter, men ingen av spillerene ute på banen hadde finstilt siktet sitt.

Kampen ebbet ut i et kjedelig, men rettferdig 0-0 resultat. Med dette resultatet holder Atletico sin posisjon på andreplass bak Barcelona og et poeng foran Real Madrid. Villareal beholder sin fjerdeplass fem poeng bak Real Madrid, og åtte poeng foran Sevilla.