Ukens Lag 14: Frelserens Gjenoppstandelse

267

Endelig er landslags-pausen over, og vi oppsummerer de beste prestasjonene etter en fotballfylt påskehelg. Og i disse tider ble vi servert et lite påskemirakel når den glemte frelseren gjenoppstod og scoret 5.

ukens14l

Keeper:

Benoit Costil – Rennes

Holdt nullen da Rennes slo Lorient 0-3 på bortebane. Flere gode redninger sørger for at keeperen sikrer seg en plass på ukens lag.

Forsvar:

Phil Jagielka – Everton

- Annonse -

Solid kamp av midtstopperen som holdt nullen mot et meget sterkt Southampton. Han kastet seg inn i dueller foran mål, og blokkerte flere gode skuddforsøk. Kampen ble avgjort da Jagelika kjempet ballen i mål og sikret 1-0.

Caner Erkin – Fenerbahce

Spilte en solid kamp da Fenerbache tok en sterk 1-5 seier over Rizespor. Backen bidro med godt defensift arbeid, samt ett mål. Dermed ble det 3 meget viktige poeng på bortebane, og det er kun 2 poeng opp til serieleder Galatasaray.

Ricardo Rodriguez – Wolfsburg

Den sveitsiske dødball-spesialisten sviktet ikke da han fikk sjansen både på straffe, og frispark. 2 mål av en back gir selvsagt plass på ukens lag, og det tar nok ikke lang tid før Rodriguez blir snappet opp av en større klubb.

Midtbane:

Mesut Özil – Arsenal

Scoret et nydelig frispark-mål mot Liverpool. Var ellers mye innblandet i alt som hendte forover på banen, og beviste hvor god han kan være på sitt beste. Özil, Sanchez, Giroud, Cazorla, og Ramsey fungerer fantastisk sammen for tiden, og er for øyeblikket det beste angrepet i Premier League.

Ander Hererra – Manchester United

Midtbanespilleren tok over Matas rolle mot Liverpool og sviktet ingen da han scoret 2 mål i seieren over Aston Villa. Mål-teft er den viktigste egenskapen å ha som fotballspiller, noe Herrera har bevist at han innehar bøttevis av.

Patrick Herrmann – Borussia M.Gladbach

Vingen scoret 2 mål i en imponerende borteseier mot Tariks Hoffenheim. Kampen endte 1-4 og Herrmann ble banens beste, selv om han ble byttet ut etter 65 minutter. Vår egen Håvard Nordtveit spilte det siste kvarteret for vinnerlaget.

Gonzalo Castro – Leverkusen

Den offensive midtbanen spilte en strålende kamp da Leverkusen slo Hamburg 4-0 i helgen. Castro ble kåret til banens beste etter å ha scoret 2 mål og sørget for en målgivende pasning.

Angrep:

Modibo Maiga – Metz

Premier League floppen viser at han innehar mye kvalitet, og scoret hattrick i helgens seier over Toulouse. Spissen som eies av West Ham har scoret 7 mål på 17 kamper hittil i Ligue 1, som er mye bedre enn det han fikk til i England.

Cristiano Ronaldo – Real Madrid

Scoret utrolige 5 mål i helgens kamp mot Granada. Formsvikten er herved over, og portugiseren tok nytt grep om toppscorertittelen i La Liga.

David Barral – Levante

Scoret hattrick i Levantes 1-4 seier over Almeira. Ekstremt viktige poeng for Levante som nå har skaffet seg et lite pusterom i bunnstriden.

Benken:

Stuart Dallas – Brentford

Elvis Manu – Feynoord

Alex Teixeira – Shakthar Donetsk

Ricardo Quaresma – Porto

Jeremy Mahiau – Barcelona

Manager:

chrisrChris Ramsay

QPR hadde før helgen den dårligste bortestatistikken av alle lagene i de 5 største ligaene i Europa. Dermed de det ikke levnet store sjanser før bortemøtet mot gjerrige West Bromwich. Hverken supportere eller spillere kunne knapt tro sine egne øyne når Rangers gikk til pause med en 0-3 ledelse. Til slutt endte kampen 1-4, og London-laget fikk med seg 3 meget viktige poeng i kampen om å holde seg oppe.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -