Viktig seier for Argentina i VM-kvalifiseringskampen mot Chile

772

Argentina var lenge i kjempe trøbbel i bortekampen mot Chile.

Både Chile, Argentina og Brasil har startet  VM-kvalifiseringen dårlig. Natt til fredag norsk tid møttes Chile og Argentina til dyst i en viktig kvalifiseringskamp, hvor Argentina gikk av med banen med tre poeng. Men det var Chile som begynte kampen klart best og tok ledelsen i det ellevte minutt, Felipe Gutierrez. Bare ni minutter senere utlignet imidlertid PSG stjernen Angel di Maria for Argentina – og fem minutter senere banket Gabriel Mercado inn 2-1 til Argentina.

Med seieren gikk Argentina opp på en direkte opp på en sikker plass til VM, mens Chile ikke selv har en play-off plass i VM-kvalifiseringen. Den holder Brasil i øyeblikket. Brasilianerne har imidlertid en kamp mindre spilt enn sine rivaler.