Vilhjalmsson slakter Saggi: – Håpløs dømming

142

(Vålerenga – Stabæk 2-2) Vålerenga tok ledelsen, men Stabæk snudde kampen. Et straffespark sørget til slutt for at Vålerenga berget ett poeng. Dommer Rahit Saggi ble møtt med kritikk etter kampen.

Særlig to situasjoner var omstridte. Luc Kassi skulle ha blitt utvist etter å ha stemplet Magnus Lekven. I stedet endte Lekven opp med gult kort og Kassi utlignet til 1-1 noen minutter senere.

Vålerengas Herolind Shala, derimot, ble utvist for filming drøye ti minutter etter pausen. Også denne avgjørelsen var tvilsom.

Matthias Vilhjamsson, som utlignet for hjemmelaget fra krittmerket, var kritisk mot både Saggi og lagets prestasjon til tider etter kampen.

- Annonse -

– Vi starter best, men slipper oss ned etter vårt mål. Vi gir dem to mål og så kommer håpløs dømming. Men det er sterkt å komme tilbake, sier han til Fotballnerd.no.

Om situasjonen der Shala ble utvist sier spissen at han ikke så det godt nok til å kunne bedømme situasjonen.

– Men det er håpløst hvis det er feil, legger islendingen til.

Les også: Saltnes etter storseieren mot Haugesund: – Resultatet er bedre enn prestasjonen

Vålerengas keeper Kristoffer Klaesson er enig i lagkameratens analyse av hjemmelagets kamp.

– Jeg føler at vi kommer ganske greit i gang, og så faller det veldig etter at vi scorer 1-0. Vi kommer greit i gang igjen etter pause. Så får vi det røde kortet, og da blir det jo litt spesielt. Jeg er likevel stolt av vi klarer og hente inn til 2-2 og holder det hele veien ut, selv på en dag hvor ikke alt stemmer helt, sier han.

Klæsson selv fikk kritikk for Vålerengas andre baklengsmål. 19-åringen måtte gi retur etter et skudd fra Kassi. Dette utnyttet Oliver Edvardsen som satte ballen i mål.

– Ideelt sett skulle jeg nok fått styrt ballen enda mer til siden. Det er vel ikke så mye mer å si enn det, sier keeperen om sin rolle i scoringen.

Vålerengas neste kamp er på onsdag mot Odd. Stabæk tar tidligere på dagen imot Sandefjord.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -