Wibe-Lund snakker ut om hetsing

454

Wibe-Lund snakker ut om hetsing

En berørt Wibe-Lund tar et oppgjør med illsinte FFK-supportere.

Fredrikstad-trener Håkon Wibe-Lund gikk hardt ut mot supporternes misnøye etter torsdagens midtukekamp mot Åsane. Wibe-Lund ba journalisten i Fredrikstad Blad om å ta frem kamera, og det gjorde han. Wibe åpnet med dette: – Jeg har lyst til å takke til alle som kom på Stadion i dag. Dette her er ekte supportere som er den del av FFK-familien, det gjør meg rørt.

Senere fortsetter han: – Det er ingen pipekonsert i dag mot spillerne mine. Det har det vært over lang, lang tid. Folk som lurer på plan, styret og alt det der kan se hva det er som skjer med spillere som gang etter gang får så mye drit.

– Jeg snakker om mobbing, jeg snakker om trakassering og jeg snakker om hetsing av spillere som gir ALT for klubben de er glad i, nå må det slutte, fortsetter FFK-treneren tydelig sint, men engasjert.

- Annonse -

Senere forsvarer han spillerne sine med mesterlige ord: – Hets gjerne meg for min jobb, jeg skal tåle det, men jeg skal ha meg frabedt at det skjer med spillere.

– Det er det jeg har å si, avslutter Lund og forlater presserommet til applaus fra diverse journalister.

Se hele intervjuet her.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -