Wolfsburg vant i Nürnberg

83

(Nürnberg – Wolfsburg 0-2) Krisen i Nürnberg fortsetter. Klubben fra Franken har ikke vunnet på ni kamper i Bundesliga. Wolfsburg, derimot, fortsetter den positive trenger og har tatt ti poeng i de siste fire kampene.

Kampen var underholdende de første ti minuttene. Daniel Ginczek kom til to avslutninger fra skrått hold, men Fabian Bredlow reddet begge. På den andre siden bommet Adam Zrelak på mål etter et innlegg.

Etter den lovende starten falt kampens nivå betraktelig. Begge lag gjorde mange pasningsfeil og begge manglet kreativiteten til å utfordre motstanderens forsvarsrekke.

Mot slutten av omgangen var Nürnberg nærmest scoring. Ondrej Petrak bommet på et innlegg i meget god posisjon og siktet litt for høyt minuttet med et langskudd minuttet etter.

I andre omgang tok det ti minutter før det oppstod muligheter. Den første hadde vertene: Virgil Misidjan fikk ballen under en kontring, driblet mot William, men plasserte skuddet for langt til høyre.

Få minutter senere våknet Wolfsburg. Yannick Gerhardt slo et lavt innlegg i boksen. Wout Weghorst var først på ballen, men traff kun stolpen.

Ginczek og Brekalo avgjorde

Ett minutt etter stolpetreffet siktet Ginczek bedre. Den tidligere Nürnberg-spissen fikk ballen av Maximilian Arnold, hadde for mye rom, driblet mot to forsvarsspillere og plasserte ballen i mål.

Wolfsburg hadde deretter kontroll på kampen. Gjesten var stabile i forsvaret, men var ikke flinke nok til å utnytte kontringsrommet som et harmløst hjemmelag bød på.

Først i de siste ti minuttene trakk gjestene seg for langt tilbake og ble for passive. Etter et frispark havnet ballen hos Zrelak som satte den i mål. Spissen var dog hårfint i offside og målet ble annullert.

Med kampens siste spark på ballen avgjorde Wolfsburg kampen. Nürnberg mistet ballen i oppbyggingsspillet, og Wolfsburg kunne kontre med tre mot to. Josip Brekalo fikk ballen av Gerhardt og satte den i lengste hjørne.

Etter ti poeng i de siste fire kampene ligger Wolfsburg foreløpig på åttende plass med 22 poeng. Nürnberg har elleve poeng og ligger foreløpig på kvalikplassen.