Wolfsburg vant ny treningskamp

95
Wout Weghorst scoret mot SM Caen. Bilde: Кирилл Венедиктов, Wikimedia.

(Wolfsburg – Caen 2-1) Fire dager etter 2-1-seieren mot Hansa Rostock, vant VfL Wolfsburg sin andre treningskamp før 2019/20-sesongen. I den todelte treningskampen mot SM Caen sørget andrelaget for seieren.

Bundesliga-laget spilte kun i én omgang mot det franske Ligue 2-laget. Etter pausen fikk Wolfsburgs andrelag (Regionalliga Nord, fjerde nivå i Tyskland) prøve seg.

Det var førstelaget som slapp inn baklengsmålet etter kun to minutter. Et frispark ble slått i boksen der John Anthony Brooks tapte luftduellen mot Malik Tchokounte som stanget inn ledermålet.

Wolfsburg utlignet, og på nytt kom scoringen etter pressing og kjapt spill framover. Wout Weghorst satte press på keeperen. Elvis Rexhbecaj snappet opp sisteskansens utspill, og Yunus Malli spilte ballen raskt framover. Joao Victor spilte ballen i boksen der Weghorst styrte den over streken.

Utenom scoringen dominerte Bundesliga-klubben kampen. Utenom scoringer kom Caen til ingen avslutninger. Wolfsburg skapte noen muligheter, men var heller ikke veldig ofte i farlige posisjoner.

Etter pausen sikret andrelaget seieren. Prøvespilleren Mamoudou Karamoko (Racing Strasbourg B) avgjorde kampen da 19-åringen lobbet ballen i nettmaskene. I likhet med førstelaget dominerte andrelaget, skapte noen muligheter og holdt Caen stort sett unna egen sekstenmeter.

– Sammenliknet med lørdag var det et skritt framover når det gjelder posisjoneringen og sikringen vår. Utenom dødballen lot vi dem ikke komme til avslutninger, sa Wolfsburgs trener Oliver Glasner til den tyske sportsavisen kicker.

Likevel var treneren ikke helt fornøyd med angrepsspillet.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi beveger oss og spiller oss fram til den siste tredjedelen. Spillet helt fremme kan, vil og skal vi gjøre bedre enn i dag. Jeg hadde ønsket noen flere situasjoner i sekstenmeteren, kritiserte Glasner lagets offensive spill.