Wolfsburgs sportsdirektør bekrefter interessen i Cornet

152

VfL Wolfsburgs sportsdirektør Marcel Schäfer har bekreftet klubbens interesse i kantspilleren Maxwel Cornet overfor kicker. 21-åringen spiller for tiden i Olympique Lyon.

– Han er en veldig, veldig god spiller, som med 21 år allerede har prestert veldig bra. Han er uten tvil veldig interessant for oss. Han er noen som virkelig kan hjelpe oss, sier Schäfer.

Wolfsburg leter etter en ny høyreving, ettersom posisjonen framstiller troppens største problemsone. Renato Steffen har så langt ikke vist seg å være god nok for Bundesliga, Jakub Blaszczykowski har mistet mye av sin tidligere klasse og sliter med skader, og Felix Klaus er ute med skade.

Cornet ser også ut til å ville signere for Wolfsburg. Så langt har dog Lyon og Wolfsburg ikke blitt enige om overgangssummen. Lyon krever 20 millioner euro, Wolfsburg har så langt ikke vært villige til å betale dette beløpet.

- Annonse -

Schäfer er også snar med å påpeke at Cornet ikke er klubbens eneste alternativ.

– Vi har to, tre spillere på skjermen der vi sier: De passer til det vi ønsker oss. Det kan tenkes at noen kommer førden første kampen på lørdag. Men det er heller ikke noen krise om det ikke kommer noen i det hele tatt. Vi er fornøyde med laget vårt, sier 34-åringen.

Cornet kom i 2015 fra FC Metz til Lyon. Så langt har han spilt hundre kamper i Ligue 1 (18 mål, ni målgivende). For Elfenbenskysten har Cornet spilt fem landskamper (ett mål).

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -