10.div Oslo avd.1: Hvit-Rød Oslo serieåpnet med 1-1 mot Asker SKK

88

For første gang i historien, var det et 100% polskt lag som skulle debutere i 10.div, Oslo Krets. Laget tok turen til Asker, der de møtte Asker SKK, et møte som endte 1-1.

Foran 30 tilskuere på Risenga Kunstgress, var det hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 ved Daniel Andreas Holth etter 35 min, mens Dawid Grzegorz Sermak utlignet etter 53 spilte minutter.

Bortelagets spiller, Bartlomiej Maciej Rynkowski, ble utvist etter 2 gule kort i kampen som kom i løpet av 10 minutter.

Neste kamp for Hvit-Rød Oslo, blir hjemme mot Stabæk 3, 19.april kl. 20:15, på Ellingsrud kunstgress.

Torje Meyer Hegna scoret to mål for Haslum 2, da laget vant 5-2 borte mot Fornebu. Hele Fornebu-laget besto av debutanter, ifølge fotball.no

Stian Rosland ble «man of the match» med sitt hatrick da Union Carl Berner 2 vant 6-1 hjemme mot Jutul 2, på Kalbakken kunstgress.

I kampen mellom Klemetsrud 2 og KFUM 3 på Mortensrud kunstgress, ble 2 spillere på hjemmelaget utvist. Først var det Hussain Fares som måtte forlate banen etter 52 minutter etter 2 gule, mens lagkamerat Samer Ibrahim el Far led samme skjebne med direkte rødt kort etter 70 min. Kampen endte 0-3.