Luis Suarez: Griezmann og Coutinho vil passe godt inn i laget

323

Både Philipe Coutinho og Antoine Griezmann, har lenge vært ryktet til FC Barcelona, nå hevder en av klubbens stjernespillere, Luis Suarez at de to vil passe perfekt inn i laget.

Barcelona klarte ikke å hente Coutinho til klubben i sommer til tross for tre store bud, men de vil prøve igjen til vinteren’s overgangsvinduet åpner. Samtidig skriver Mundo Deportivo at Barcelonas president Josep Maria Bartomeu har hatt et møte med Griezmanns familie rundt et skifte til sommeren.

Suarez har fortalt i et intervju til RAC105 om ryktene

– Både Griezmann og Coutinho er to spillere som spiller et av de høyeste nivåene. De er der for en grunn. De er begge unge spillere som har lang karriere foran seg, og Barca vil alltid ha de beste spillerne.

Griezmann var klar til å forlate Atletico Madrid denne sommeren, men ble værende i klubben da Atletico hadde et overgangsforbud og klubben ville ikke slippe spillere avgårde. Mens Diego Costa kommer nå inn i januar, vil sannsynligvis franskmannen forlate klubben til sommeren.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -