West Ham henter tilbake Reece Oxford

357
Utlånte Reece Oxford returnerer til West Ham, et halvt år tidligere enn opprinnelig planlagt. Bilde: Egghead06, Wikimedia.

West Ham Uniteds manager David Moyes har på pressekonferansen på fredag bekreftet at Reece Oxford hentes tilbake allerede i januar. Den 19 år gamle forsvarsspilleren har vært på lån i Bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach siden sommer.

I utgangspunkt skulle Oxford lånes til Borussia Mönchengladbach fram til sommeren. Det tyske fotballmagasinet kicker beretter at West Ham kan hente tilbake spilleren allerede nå, fordi han ikke har spilt i minst en tredjedel av Mönchengladbachs obligatoriske kamper. Oxford ble bare brukt i tre kamper i Bundesliga og én kamp i DFB-Pokal.

– Vi får se på ham, og skal vurdere hvordan han er nå. Jeg håper vi kan hjelpe ham til å bli bedre, sier Moyes.

Mönchengladbach, som hadde planlagt med Oxford ut sesongen, har likevel ikke gitt opp håpet på spilleren.

- Annonse -

– Vi er fortsatt i samtaler med West Ham. Vårt mål er å signere Oxford fast. Dette stemmer også overens med spillerens ønske, som veldig gjerne vil bli hos oss, sier Bundesligaklubbens sportsdirektør, Max Eberl, til klubbens hjemmeside.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -