Amankwah observerer manglende offensiv rytme etter 0-0 mot Mjøndalen

392

(Stabæk – Mjøndalen 0-0) Stabæk åpnet sesongen uten mål hjemme mot Mjøndalen. Yaw Amankwah observerer manglende rytme etter en lang periode uten kamper.

Særlig i første omgang kunne det ha blitt mål på Nadderud. Stabæk skapte noen muligheter, men bortelaget var nærmest nettkjenning. Allerede etter noen få minutter fikk William Sell avslutte fra fire meter, men hamret ballen over tverrliggeren.

Kampens andre omgang var imidlertid lite underholdende. Etter 45 sjansefattige minutter endte oppgjøret dermed uten scoringer.

Stabæks Yaw Amankwah mener den lange pausen har preget laget.

– Det ble synlig at det var lenge siden vi har spilt tellende kamp. Rytmen er ikke så god som vi ønsker i det offensive på hjemmebane. 0-0 er wt rettferdig resultat. Vi må helt klart få til mer eget spill fremover, sier han til Fotballnerd.no.

Til tross for et urytmisk angrepsspill, finner midtstopperen noe positivt ved kampen.

– Det vi tar med oss videre er clean sheet, avslutter Amankwah.

Mjøndalen tar imot Sarpsborg på lørdag. Dagen etter er Stabæk på besøk hos Vålerenga.