Avd. 6: Kampanalyser/fakta 10.runde: Skedsmo fortsatt ubeseiret – vant 5-2 over Tromsø 2

308

Skedsmo forsetter å unngå tap i årets serie – denne gangen ble det 3 nye poeng i 5-2 seieren over Tromsø 2.

LSK 2 topper laget sitt med mange A-lagsspillere i de siste kampene og det har gitt laget 2 seirer på rad, den siste nå mot Fu/Vo, som ble slått 5-2. LSK 2 startet sesongen med å spille de første 8 kampene uten seier.

Senja tok sin første hjemmeseier i denne runden, og Ole-Christian Målskaar Moltzau  scoret hatrick for Skjetten i 6-0 seieren borte mot Skjervøy.

Hatrick scoret også Erik Brenden, for nevnte LSK 2, i kampen mot Fu/Vo.

Resultater 10.serierunde:

16.06: Salangen – Fløya 0-1 (F: Skaue 11)

Forrige oppgjør i serien ble spilt august 2016, og endte 1-1.

fra Fløyas kaptein, Andreas Arntzen, får vi følgende kampanalyse: – Veldig godt med en etterlengta seier. Syns vi har vært god i en lang periode nu, med flere margina imot, så det var deilig å hente 3 poeng i helga.

Det er alltid vanskelig å komme til Idrettsheia og spille kamp, men denna gangen synes jeg vi vant helt fortjent. Vi dominerte banespillet fullstendig med unntak av en kort periode hvor Hans måtte vekkes og brått varte opp med ei fantastisk alene-med-keeper-redning. Vi kom til masse sjanser, deriblant to hårfint annullerte mål og tar med oss mye positivt inn i kampen mot Mjølner på lørdag!, avslutter Arntzen til fotballnerd.no

17.06: Senja – Harstad 3-1 (S: Jensen 10, Johnsgård 69, Melseth 90 /H: Laitila 36)

Senja tok sin første hjemmeseier for sesongen etter først å ha tapt de 3 første hjemmekampene. Forrige oppgjør i mai 2016, endte med 4-1 seier til Senja.

17.06: Skjervøy – Skjetten 0-6 (S: Daly 2, Kordahl 29 str, Moltzau 41,69,90, Qadri 78)

Skjetten banket Skjervøy borte med 6-0, og kampens man of the match, var Ole-Christian Målskaar Moltzau med sitt hatrick. Skjetten er ubeseiret på bortebane med 3 seirer og 2 uavgjorte kamper.

fra Skjettens sin spiller, Andreas Eriksen, får vi følgende kampanalyse:En kamp vi har full kontroll på fra start og får mål allerede etter 2 min. Det var en skikkelig krigekamp, men de gangene spillet vårt sitter blir det farlig hver gang. Vinner til slutt 6-0, kunne fort blitt mer. Alt i alt så er vi godt fornøyd med en sterk borteseier, avslutter Eriksen

18.06: Sortland – Alta 2 5-0 (S: Mes 48, Farstad 50, Karlsen 58, Poulsen 70, Ellingsen 89 str)

0-0 ved pause, men Sortland våknet skikkelig til i 2.omgangen og scoret fem mål!

18.06: Skedsmo – Tromsø 2 5-2 (S: Asani 15,47, Davies 34, Langerud, Kristiansen 82 /T: Olsen 40, Gerkondani 90)

fra Skedsmos spiller, Simen Martinussen Rustadbakken, får vi følgende kampanalyse:Vi møtte et ungt lag med mange gode spillere, men som jeg føler vi er bedre enn stort sett gjennom hele kampen. Gledelig at vi scorer 5 fine mål! Nå er fokuset Lørenskog på lørdag som blir en solid test for oss, avslutter Rustadbakken til fotballnerd.no

18.06: Mjølner – Lørenskog 3-0 (M: Fjellbakk 34 str, Kjær 45,84)

Lørenskogs spiller, Vetle Kristoffer Rygh, fikk rødt kort etter 37 min etter å ha pådratt seg 2 gule kort i løpet av 2 min (!)

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra hjemmelagets keeper, Daniel Dehnes Ravneng:Jeg spilte dessverre ikke, jeg var syk, så vi måtte ha en utespiller i mål, kant spiller Ulrik Koht Johannessen. Det var en ganske bra kamp fra vår side, hvor vi får spilt vårt spill, og slipper ikke Lørenskog til de aller store sjansene. Alt i alt en fortjent seier, avslutter Ravneng

19.06: Lillestrøm 2 – Funnefoss/Vormsund 5-2 (L: Skoda 19, Brenden 47,87,89, Ajeti 80/FV: Dæhlie 1, Brenna 56)

LSK 2 tok sin første hjemmeseier for sesongen og har to seirer på rad i serien etter først å ha spilt 8 kamper uten 3-poenger. Erik Brenden scoret hatrick og var slikt sett man of the match. Fjorårets oppgjør endte med 3-1 seier til hjemmelaget i mai 2016.

bortelagets trener, Ørjan Heiberg, har følgende kampanalyse å dele med fotballnerds lesere:Veldig surt tap. Spiller en OK+ kamp. Helt jevnt i første omgang. Forskjellene på lagene oppstår rundt 70-75 minutter, da vi blir slitne og får trøkk i mot. Møter et meget godt lag, og vi får en referanse på hvor vi står. Gutta skal ha ros for innsats og prestasjonen i 75 min, avslutter Heiberg