Rogaland 4.Div: Dramatisk da Vaulen sikret 1 poeng på overtid

209

Dramatikk, sjansesløseri, rødt kort, to gode å jevne lag møttes til toppkamp i 4 div avd2 mellom Vaulen – Fc Show torsdag kveld. Kampen endte 2-2 etter at Kristian Gaard ble den store helten for Beachboys.

Kampen startet med et stort Fc Show press, uten at de skaper noen store muligheter. Etter 11 minutt feller Kaephou Lian Khar rundt 17 meter å dermed frispark til hjemmelaget. Ole Wick Henriksen smeller ballen rett i krysset å 1-0 Vaulen. Show klarte ikke helt å presse hjemmelaget til noen store feil etter scoringen å hadde mye feilpasninger å dårlige klareringer. Fc Show skaper noen halvsjanser de siste 5 minuttene av omgangen, men klarte ikke å få uttelling å dermed sto det 1-0 til pause.

2 omgang var preget av mye sjanser i starten til begge lag, show fører kampen i sitt spor å skaper sjanser å et mål  i luften. Så etter 64 minutter spilt, show spiller Anders Karlsen slår en perfekt corner å den treffer Vaulen spiller Daniel Vatland som scorer selvmål å 1-1. 68 minutt spilt et innlegg fra siden kommer Vaulen klarerer i beina til Honar Ismail å Ismail banker ballen bak Vaulen keeper Eric Ordaz å det står 1-2.

Sluttminuttene var preget av stor Vaulen muligheter, å etter 88 minutt spilt får Vaulen muligheten, da Kapehou får sitt andre gule kort å dermed rødt kort. 93 minutt spilt et innlegg fra Monsen Haugland treffer hodet til Kristian Gaard som stanger ballen bak Dyrdal i show buret å blir dermed den store helten for Vaulen.

Resultatet er et fair resultat å det var en tøff og jevn batalje som endte med lite gule kort, store sjanser å ikke minst rødt kort til kapteinen til  show Kaephou.

Dette hadde Roy Dyrdal å si etter at Vaulen utlignet.