En inn og en ut for Fredrikstad

407

En inn og en ut for Fredrikstad

Torsdag formiddag kunne FFK bekrefte at Kenneth Di Vita Jensen var klar for klubben. Samtidig kunne de meddele at Rozhat Shaswaris kontrakt har blitt terminert.

Kenneth Di Vita Jensen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2015 sesongen, og Arne Erlandsen virket fornøyd med den nye signeringen:

– Kenneth er en type spiller som er veldig anvendelig med at han kan spille ving og spiss og han er en spiller jeg kjenner godt fra før. Nå som skadesituasjonen er som den er kan Kenneth absolutt bidra utover høsten.

Shaswari og FFK ble også enige om å avslutte arbeidet. Shaswari har notert seg for kun to mål denne sesongen, og har vært veldig mye ut og inn i laget. Nå er det altså slutt.

- Annonse -

– Vi vil gjerne takke Roshat for den tiden han har vært i klubben, innsatsen og alt det han har bidratt med på og utenfor banene. Jeg vil på vegne av hele klubben ønske han lykke til videre i karrieren, sier daglig leder Geir Bakken.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -