Kampreferat Fredrikstad vs Hødd

416

Fredrikstad og Hødd møttes til seriestart i Østfold. Hjemmelaget har et enormt press på seg for opprykk, mens gjestene spås en litt tøffere sesong.

Kampen startet med mye dueller og enkle balltap. Kampen fikk aldri helt satt seg før Fredrikstad gikk opp i ledelsen etter 24 minutter, Veteli spilte Sellin igjennom som var iskald alene mot Hødd sin sisteskanse og 1-0 til hjemmelaget. Men etter scoringen tok Gjestene totalt over og skapte en haug med muligheter men klarte ikke sette ballen i mål, så det sto 1-0 inn til Pause.

Andre omgang fortsatte i samme spor, enkle balltap for hjemmelaget og høyt press fra Hødd ga svar, de fortsatte å presse på. Og etter 74 minutter fikk de uttelling en lang ball ble lempen inn i feltet og først på den var Bam Hide og satte inn 1-1. Men selv etter 1-1 scoringen maktet aldri FFK og skape noe press, de så slitne og stresset ut. Hødd fortsatte å presse knallhardt og var også nære å ta med seg alle 3 poengene hjem til Ulsteinvik. Det var mye forhåpninger til FFK før denne kampen men nå har nok Bummen en del å tenke på før Kvikk Halden venter i neste runde. Der skal Hødd møte Byåsen.

Fredrikstad stilte med følgende lag: Håvard Jenssen, Ludvig Begby, Stian Stray Molde, Mads Nielsen, Håvard Åsheim, Andreas Hagen, Marius Hagen, Joona Veteli, Maikel Nieves, Love Reutersverd, Kjell Rune Sellin

Benken: Aleksander Karstensen, Oscar Lopez Borgersen, Leonard Getz, Thomas Lopez Borgersen, Thomas Drage, Nicolay Solberg, Tim Nilsen

Hødd stilte med følgende lag: Ole Monrad Alme, Netan Sansara, Jens Husebø, Joakim Wrele, Johannes Sundgot, Daniel Eid, Bam Hide, Bendik Rise, Eirik Franke Saunes, Peter Hasund, Robin Shroot

Benken: Vegar Berntsen, Preben Sætre, Håkon Brautaset, Robin Hjelmeseth, Tobias Bjørnebye