Karlsruhe slo 1860 – Ingen scoringer mellom Wehen og Kaiserslautern

107

Karlsruher SC vant 3-2 mot TSV 1860 München og ligger foreløpig på andre plass. Åtte poeng og åtte plasser bak ligger Kaiserslautern, som på nytt ikke klarte å vinne.

Karlsruher SC – TSV 1860 München 3-2

Etter kun tre minutter konverterte Anton Fink et hjørnespark og sendte vertene i ledelsen. Karlsruhe spilte best og viste noen fine kombinasjoner. Etter en halvtime utlignet likevel 1860 ved Simon Lorenz etter et nytt hjørnespark. Karlsruhe svarte omgående: Marvin Pourie sørget for en ny ledelse til hjemmelaget. Fem minutter senere sørget enda et hjørnespark for Karlsruhes 3-1-ledelse: Marvin Pisot scoret.

I andre omgang ble 1860 mer offensive og Karlsruhe klarte ikke lengre å kombinere like flytende som i første omgang. Til tross for at 1860 prøvde mye, kom bortelaget ikke til veldig mange sjanser. Adriano Grimaldi sørget kort før slutt med sin scoring for ny spenning, men Karlsruhe vant til slutt fortjent. Med 29 poeng er Karlsruhe foreløpig på andre plass. 1860 er på 11. med ti poeng mindre

1. FC Kaiserslautern – SV Wehen Wiesbaden 0-0

I begynnelsen av kampen skjedde lite. Etter hvert satte Wehen i gang noen farlige kontringer, men klarte ikke å fullføre dem helt. Bortelaget burde ha fått et straffespark da Lukas Gottwalt felte Patrick Schönfeld. Deretter hadde Wehen flere gode muligheter og traff blant annet stolpen.

Heller ikke etter pausen så det ut som at Kaiserslautern skulle klare å skape sjanser. Wehen var ikke like målrettede som før pausen, men hadde de største mulighetene. Vertene våknet litt etter halvspilt omgang, kom til en kjempesjanse og gikk for seier da kampen nærmet seg slutten. Begge lag hadde én kjempesjanse hver på overtid, men det ble ingen scoringer. Kaiserslautern har ikke vunnet på tre kamper og ligger på tiende plass med 21 poeng. Wehen har tre poeng mer.