Köln slår Bochum på bortebane

155
Köln logo

1. FC Köln har vunnet sin åpningskamp i 2. Bundesliga. Klubben som rykket ned fra Bundesliga slo Bochum 2-0.

Köln styrte kampen i starten, men uten å komme til målsjanser. Etter rundt et kvarter tok Bochum mer og mer kontroll. Hjemmelaget hadde også kampens første målsjanse. Kruses heading reddet Kölns keeper Horn i tverrliggeren og ut. Deretter hadde begge lag noen avslutninger, men ingen av dem var særlig farlige.

Bochums Leitsch sendte Köln i føringen rett før pausen. Etter et innlegg oppstod det kommunikasjonsproblemer mellom Leitsch og den nølende keeperen Riemann. Det hele endte med at Leitsch sendte ballen forbi sin egen keeper og i mål.

Andre omgang startet jevnt, men det var Köln som hadde mulighetene. Clemens’ skudd ble reddet på streken, men etter en time økte Czichos ledelsen da Riemann reddet et skudd rett på den umarkerte midtstopperen.

De siste 20 minuttene måtte Köln fullføre med ti mann. Midtstopperen Meré fikk sitt andre gule kort etter en tackling mot Sam. Utvisningen førte likevel ikke noe bedring i Bochums spill med seg. Hjemmelaget ble uten målsjanse i andre omgang, og Köln vant til slutt fortjent.