NT-ligaen avd.3: Intervjuer/kampfakta 6. & 7.runde: Tobias Hem scoret 5 mål for Halsen!

489
Halsen - Bryne 2 endte 8-3! Foto: Hentet fra Halsen IF Fotball på facebook med tillatelse

Tobias Hem scoret 5 mål da Halsen vant 8-3 over Bryne 2 i 7.serierunde!

Pors vant 8-2 borte mot Staal Jørpeland i 6.serierunde! Pors er i scoringsrus siden det ble 4-1 hjemme mot Brodd i 7.serierunde, og har nå scoret 17 mål på de siste 3 seriekampene! Pors åpnet sesongen med to tap, men har nå fem strake seirer!

Resultater 6.serierunde:

18/5: Brodd – Sola 2-1 (B: Haukali 23, Hansen 25/S: Mathiassen 93)

Brodd tok sin 3. strake hjemmeseier og står med full pott på hjemmebane.

20/5: Staal Jørpeland – Pors 2-8 (S: Østensen 5, Danielsen 67 /P: Shala 1,61, Lauritsen 26, Bentsen 37 str, Fredriksen 81, Gashi 83,90, Romsdalen 87)

Pors vant 8-2 borte mot Staal Jørpeland der pauseresultatet var 1-3. Staal Jørpeland sitt første hjemmetap endte med stygge sifre.

20/5: Viking 2 – FK Tønsberg 1-1 (V: Tangen 19 /T: Dahl 49)

20/5: Madla – Start 2 0-0

Madla påførte Start2s første poengtap i årets sesong da det endte 0-0 i Stavanger.

20/5: Lura – Express 0-2 (E: Skårdal 55, Kristiansen 60)

Express noterte seg for årets første seier da det ble 2-0 borte mot Lura i Stavanger. Hjemmelaget fikk sin spiller, Jules Fernand Mandou Sambou utvist i det 94 minutt (!) etter 2 gule kort i kampen. Første gule kort kom i det 90.minutt!

fotballnerd.no fikk følgende analyse av kampen fra bortelagets kaptein, Tore Erik Skeimo Løvås:Lura kampen var en kamp der mye stemte for Express fotball. Vi forsvarte oss godt i store deler av kampen. Lura kom til tider rundt på kantene til innlegg som enten ble stanget ut av våres forsvar eller plukket opp av vår keeper. Vi scorer fortjent etter 55 minutter. Vi var farlig frempå ved flere anledninger i første omgang. 5 minutt senere øker vi ledelsen etter vi får stå umarkert og heade ballen inn på dødball. Ikke lenge senere har Lura to store sjanser på 2 minutter, men keeper/forsvar avverger begge situasjonene. Deretter var det ingen store sjanser hos noen av lagene. Litt dramatikk ble det på slutten da en Lura spiller ble utvist for usportslig opptreden (de kunne brått fått utvist en til), avslutter Løvås

20/5: Fløy – Halsen 3-2 (F: Dreshaj 3, Norheim 22,73 /H: Mosquera 27,86 str)

Halsen fikk sin spiller, Petter Hilton, utvist etter 55 min med direkte rødt kort. Fløy står med full pott på sine 3 hjemmekamper. Halsen venter på sin første borteseier etter en uavgjort og to tap borte.

22/5: Bryne 2 – Sandnes Ulf 2 1-1 (foreligger ingen opplysninger på målscorere fra dommer, Andrè Bjørgen Birkeland, Djerv 1919, på fotball.no`s hjemmeside)

Resultater 7.serierunde:

24/5: Sola – Lura 4-1 (S: Hestvik 28, Mathiassen 31, Larsen 44, Idland 54/L: Gudmestad 33)

Lura har 4 strake tap borte etter 4 bortekamper.

25/5: Madla – Viking 2 2-1 (M: Holst-Larsen 77, Ledaal 83 /V: Abdi 61)

27/5: FK Tønsberg – Staal Jørpeland 2-1 (T: Østli 22, Andersen 68 /SJ: Bergeland 64)

FK Tønsberg kunne notere seg for sesongens første hjemmeseier etter 2-1 over gjestene fra Jørpeland.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra bortelagets spiller, Even Østensen: – Det var en jevn kamp, og vi burde tatt poeng i denne kampen. Vi gir bort to mål alt for lett, og klarer ikke sette de målsjansene vi får. Kjører til tider over Tønsberg, og er derfor veldig surt å reise hjem uten poeng, avslutter Østensen

27/5: Halsen – Bryne 2 8-3 (H: Hem 3,7,33,48,76, Rauan 78,85, Røsholt 82 /B: Lye 21 str, Elvedahl 45, Håra 89)

Kampens store spiller, ble utvilsomt hjemmelagets spiller, Tobias Hem, med 5 mål i kampen. Han har nå et antall på 6 mål i serien. Bryne 2 har tapt alle sine 4 bortekamper så langt i sesongen.

27/5: Express – Fløy 0-2 (F: Markovic 1, Hallandvik 71)

Express står uten hjemmeseier etter 4 hjemmekamper, kun et poeng hjemme så langt. Fløy tok sin 6 seier for sesongen på sine 7 første kamper.

27/5: Pors – Brodd 4-1 (P: Lauritsen 45, Riis 71, Romsdalen 74, Shala 83 /B: Erland 7)

Brodd er uten borteseier etter sine 4 første bortekamper, står med et bortepoeng.

fotballnerd.no fikk følgende analyse fra hjemmelagets spiller, Kjetil Svarteberg: – 1. omgang var balltempo meget labert, og ingen av lagene produserte så store målsjanser å snakke om utenom scoringene. I 2. omgang var det egentlig bare ett lag på banen, men det tok likevel nesten 25 minutter før kaptein Ulf Riis headet en corner kontant i nettet. Heldigvis har vi stor bredde i stallen og friske bein kom inn. Følte selv at vi aldri var trua, vi stanga og stanga mot ett lavt Brodd lag som bare slo langt på en spiss. Vi er godt fornøyd med 4-1 og 5 strake seirer etter en tung start på sesongen, avslutter Svarteberg

29/5: Start 2 – Sandnes Ulf 2 2-2 (S: Zernichow 61, Ugland 86 /S: Aasen 10, Stangeland 16)

Sandnes Ulf 2 ledet 2-0 ved pause, men Start 2 kom tilbake og fikk utlignet til 2-2 4 min før slutt og poengdeling.

Start 2 måtte avgi hjemmepoeng for første gang etter å ha åpnet med 3 hjemmeseirer, mens Sandnes Ulf 2 fortsatt venter på sin første borteseier, er bokført med 2 bortepoeng.

Start 2 er forøvrig det eneste laget som er ubeseiret i avd. 3.