NT-ligaen avd.4. 4.runde:Intervju Kristoffer Valsvik. Kampfakta og intervju trenarar.

286

I dag så blir det spelt 4 kampar i avdelinga. Vårt fokus denne runden er:
Fjøra-Varegg som vart spelt i dag og Aalesund2-Brann2 som bli spelt måndag.

Fjøra-Varegg:
Desse 11 starta kveldens kamp for Fjøra:
Håvard Follevåg Mjelleli,Kenneth Skjerven,Gøran Wigum,Torbjørn Espevik Oddenes,Joar Tryti,Ørjan Hippe Sørflaten,Henrik Navarsete,Steffen Olsen,Eirik Kristoffersen,Bakary Traore,Mathias Flo.
benken:
Emil Harloff,Stian Sælid Njøs,Espen Outzen,Håvard Stedje.

Desse 11 starta kveldens kamp for Varegg:
Kjetil Hansen,Ronny Rojas,Runar Myrvold,Sander Pettersen,Petter Ingebrigtsen,Henrik Nyland,Kristoffer Valsvik,Thomas Ulvestad,Helder Filipe Teixeira,Victor Carvalho,Torbjørn Aabrekk.
benken:
Henrik Dørum bøe,Stian Bakke,Kim Idar Krogsethagen,Kim-Edvard Ravnanger,Anders Nanthawong skurtveit.

Fjøra sine mål vart scora av:
2*Ørjan Hippe Sørflaten og 1 mål vart scora av Torbjørn Oddenes.
Varegg sine mål vart scora av:
3*Torbjørn Aabrekk og 1 mål vart scora av Ulvestad.
Gulekort Fjøra:
Gøran Wigum og Mathias Flo.
Gulekort Varegg:
Kristoffer Valsvik og Sander Pettersen.
Slutt resultat 3-4.

Fjøra trenar Håvard Hatle har dette å seie om dagens kamp på Fosshaugane Campus:
Det er sterkt å koma tilbake når vi ligg under 3-1 til 3-3. Då står kampen og vippa og uheldigvis for oss får dei målet på tampen av kampen.

Varegg trenar Hiep Tran har dette å seie om dagens kamp på Fosshaugane Campus:
Vi hadde god kontroll i 1.omgang og leda komfortabelt 1-3.
Så får dei ein redusering og vitamininnsprøytning rett før pause. Samtidig som vi lar oss stresse. I 2.omgang utlikner dei på ein corner og resten av kampen er heilt åpen.
Heldigvis så klara vi å prikka inn seiersmålet rett før slutt.
Alt i alt syns eg at vi vinn fortjent.

Intervju Kristoffer Valsvik Varegg spelar:
Kan du fortelja litt om kampen?
Vi kjem godt i gang. Gjere det vi skal då vi trilla ball og dei må opp og å presse. Så får vi eit dumt mål i mot på grunn av personleg feil. Føler at vi kjem inn igjen i kampen slik vi gjorde i frå starten. Trilla ball og fekk hol på byllen, så fortsetter vi i grunn på heile 1.omgangen då. Så datt vi litt ned dei siste 10 minuttane så får dei ei scoring igjen då.
Så er vi i grunn skuffa at vi berre leda 2-3 til pause.
2.omgang så tørr vi ikkje å spela slik som vi skal då.
Då er Fjøra gode på å pressa og det individuelle spelet. Vi ga kampen litt i deira spor då.
Kva er målet ditt for sesongen i Varegg drakta?
Målet vårt som lag er først og fremst holde oss i divisjonen. Vi ønskje å spela ein fotball der vi skal utvikle oss. Bli eit bedre lag individuelt og felles.
Målet på sikt er å kjempa i toppen til neste år eller ta nivået i år.
Korleis sko du lika best å bruka i kamp?
Nike Hypervenom. Eg har så brei fot så eg må finne eit sko par som passa meg da.
Visst du skal trekka fram ein spelar på laget ditt som kjem til å stå fram i avdelinga på ditt lag?
Det er mange gode på laget. Men kan sei Thomas Ulvestad han er rutinert og veit kva det går i. Han blir viktig at vi har med oss då.
Korleis blir trenings veka no inn mot neste kamp?
Vi har trening på mandag då blir det nok ei roleg trening sida andrelaget har kamp i morgon. Tysdag og onsdag så blir det litt tøffare trening. Fredag så er det å gjere seg klar til kamp og trena på avsluttningar.

Spjelkavik-Sotra:
Målet til Sotra vart scora av:
Jone Rugland.
Gulekort Spjelkavik
Knut-Idar Dahlhus og Marius Myking Wagan.
Gulekort Sotra:
Ivar Mykkeltvedt.
Slutt resultat: 0-1.

Sotra trenar Tommy Knarvik har dette å seie om kveldens kamp:
Veldig fornøgde med at  vi vinn mot eit godt fysisk heimelag.
Spelar ein god bortekamp der guttane følger kamp planen til punkt og brikke.
Jobbar veldig godt i det deffansive arbeidet samtidig så skapar vi mål sjansar igjennom godt offansift spel.