Oslo 3.div, avd.3: Hauerseter reiste hjem fra Hallingdal med 3 poeng

618

hallingdal logo   Hauerseter logo

Hallingdal – Hauerseter 0-2

Hauerseter følge opp den gode seriestarten med ny seier, denne gangen i Hallingdal, der det ble 2-0 seier etter det stor 0-0 ved pause.

Scoringene kom ved nykommer Vegard Knudsen da det var gått 60 minutter, mens Willy Zamble noterte seg for scoring på overtid.

Hauerseter kom til Hallingdal med et redusert lag grunnet skader, men da benyttet erstatterne sjansen til å vise seg fram.

Vegard Hokstad har dermed fått en god sesongstart som Hauerseter-trener med to strake seire.

– Siden fjoråret har vi mistet Christoffer Haugen, men også fått inn solide erstattere i blant annet Vegard Knudsen. Jeg synes ting ser veldig bra ut, men det blir en knalltøff kamp om å være blant de fire beste lagene, sier venstrebacken til http://www.rb.no

Kampfakta

3. divisjon fotball menn

Hallingdal – Hauerseter 0-2 (0-0)
Gol kunstgress. Mål: 0-1 Vegard Knudsen (60), 0-2 Willy Zamble (90). Dommer: Ole Jonny Ulleberg, Skrim IL. Tilskuere: 80.