Overtidstap i seriepremieren

178
IL Trond

IL Trond startet i dag sesongen hjemme mot byrival Tiller i et ufyselig vær på Rosenborgbanen. En tett og jevn kamp endte til slutt 1-2 i Tillers favør.

Tiller satte kampens første scoring tidlig i første omgang etter en kontring, og dette resultatet sto seg til pause. Etter pause hadde ikke været forandret seg mye, men hjemmelaget fremsto bedre og styrte mesteparten av spillet. Med ca. 15 minutter igjen på klokka satte Stian Bongard inn utligningen etter et hjørnespark, og guttene i gult presset på for et seiersmål. Slik skulle det dog ikke bli, for like før slutt kontret Tiller inn nok et mål og dermed endte det 1-2.

Verdt å ta med seg er det likevel at Tronds selvutnevnte toppscorer, Stian Bongard, åpnet scoringskontoen, og virker å være i rute for sesongen. Fortsetter Bongard å pøse inn mål, som i tidligere år, kan dette meget spennende og nyoppstartede laget utrette langt mer enn forventet i år.

Neste Trondkamp er hjemme mot Vanvik søndag 30. April på Rosenborgbanen, forhåpentligvis med noe bedre vær, spille- og publikumsforhold. Vanvik tapte forøvrig 12-2 borte mot Nidelv i dag.