Selvmål og keepertabbe senket Barcelona

200

Barcelona hadde mulighet til å ta tilbake tabelltoppen da de entret banen i Celta Vigo i kveld. Real Madrid spilte uavgjort, så bordet var dekket. Barca stilte uten en skadet Messi. Iniesta, Mascherano og Rakitic startet på benken.

Første omgang ble et mareritt for Barcelona. Celta Vigo scoret sitt første etter 22 minutter etter svakt forsvarsspill og ballmist av Busquets på midten. Pione Sisto blir spilt fint gjennom og setter sikkert 1-0. 9 minutter senere er det nok en gang svak forsvarsspill og nok en gang er det Busquets som taper en lett heading og Aspas går forbi Pique og setter 2-0. Om ikke det var nok så var det nok en gang miss i bakre rekker der Mathieu setter et innlegg forbi Ter Stegen. 3-0 til Celta Vigo etter første omgang.

Iniesta kommer inn for Rafinha etter pause. Det skaper en del mer flyt i spillet. Etter 58 minutter stanger Pique inn et innlegg fra nettopp Iniesta og 3-1. Etter 64 minutter får Barcelona straffe etter at Andre Gomes blir holdt i trøya. Neymar setter straffen utagbart. 3-2. På dette tidspunktet har Barcelona et veldig trykk og det virker som de er i ferd med å snu dette.

Denis Suarez kom inn for Busquets etter 76 minutter og han bidrar mye offensivt. Men etter 77 minutter får vi en gedigen keepertabbe av Ter Stegen. Han skal spille ut til Alba, men treffer en Pablo Hernandez i hodet og 4-2. Barcelona kjører på alt de har fremover og etter 87 minutter er Pique der igjen med hodet. 4-3. Det ble mange sjanser på slutten. Neymar og Pique hadde hver sin heading som strøk like utenfor.

En interessant fotballkamp som ble veldig spennende. Det var ingen kvalitetskamp. Til det var det for mye feilpasninger. Barcelona blir da liggende på 4. plass 2 poeng bak ledende Atletico Madrid. Celta klatret opp på en 10. plass etter en litt tung start på sesongen.