To Syrstad Engen-scoringer da Wolfsburg avanserte til Champions League-semifinalen

145
Ingrid Syrstad Engen. Bilde: El Loko Foto, Wikimedia.

(Glasgow City – VfL Wolfsburg 1-9) Ingrid Syrstad Engen bidro med to scoringer da Wolfsburg tok seg videre til semifinalen i Champions League.

Den norske landslagsspilleren stanget inn Lena Goesslings hjørnespark og økte ledelsen til 2-0 etter tjue minutter. Rett før pausen var Syrstad Engen sist på ballen etter et sterkt Wolfsburg-angrep, og styrte Svenja Huths innlegg i nettmaskene.

22-åringen var ikke den eneste spilleren som scoret to mål i førsteomgangen. Pernille Harder sendte Wolfsburg i føringen, og økte til 4-0 på overtid. Wolfsburg dominerte fullstendig i de første 45 minuttene og ledet fortjent.

Kampbildet endret seg ikke i andreomgangen, og også etter pausen scoret Harder to mål. Dermed endte hun opp med fire mål til sammen. I tillegg scoret lagkameratene Felicitas Rauch. Glasgows kaptein Leanne Ross styrte dessuten et innlegg i eget mål. Jenna Clark scoret Glasgows andre selvmål på overtid.

Til tross for at City of Glasgow skapte lite, klarte Lauren Wade å score et fint mål. Fra venstrekanten lobbet hun ballen i lengste hjørne og ga laget et trøstemål.

Wolfsburg tok seg likevel videre uten vansker. I semifinalen spiller laget mot Barcelona, med den tidligere Wolfsburg- og norske landlagsspilleren Caroline Graham Hansen.