1. FC Nürnberg forlenger med Ondrej Petrak

102

Tsjekkeren Ondrej Petrak har valgt å forlenge med 1. FC Nürnberg frem til 2020.

Ingen andre klubbspillere har vært så lenge som Ondrej Petrak, som går inn i sin syvende sesong i klubben. Spilleren som kom til klubben tilbake i 2014, er blitt en viktig spiller for klubben, som rykket opp før sesongen startet.

– Vi er veldig glade for at Ondrej vil fortsette å spille for klubben. Han er nå ikke bare den som har vært lengst profesjonelle i klubben, men også en pålitelig og viktig spiller i laget vårt, forklarer sportsdirektør Andreas Bornemann.

Over 100 kamper for FCN

Petrak som ble hentet til klubben januar 2014 fra Slavia Praha. Hvor han i sin første sesong, scoret tre mål. I fjor var han en av spillerne som sørget, for at laget rykket opp til 1. Bundesliga.

- Annonse -

– Jeg føler meg veldig komfortabel i Nürnberg og har kontinuerlig utviklet meg som spiller i klubben de siste årene. Opprykket til Bundesliga var flott, å få være med på. Jeg tror vi kan bygge stein på stein, og på sikt bli et lag blant topp ni, sier Petrak.

[pro_ad_display_adzone id=»45753″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -