753
Kåre Ingebrigtsen og Brann tapte igjen. Foto: Marco Calleri, Fotballnerd.no

Her er en oppsummering av treningskampene onsdag. Det var flere jevne kamper.

Mjøndalen – Sandefjord 4-0. Du kan lese kampreferatet vårt her.

AaFK – Sogndal 1-0. Sogndal kom ned på jorden igjen etter den sterke seieren mot Brann i forrige treningskamp. Torbjørn Agdestein ble matchvinner for hjemmelaget.
–Vi var bra de første 30 minuttene, så lenge kreftene holdt. I denne perioden burde vi scoret, men vi var ikke effektive slik vi var mot Brann. Etter hvert merket vi at vi har spilt to kamper på fire dager, sier Sogndal-trener Eirik Bakke til Sogn Avis.

Vålerenga – Sarpsborg 2-1. Du kan lese kampreferatet vårt her

Odd – Jerv 1-1. Mushaga Bakenga scoret målet for Odd på straffespark etter at Tobias Lauritsen ble løpt ned av Novak. Odd styrte det meste av kampen men Jerv var farlige på kontringer. Ikhsan Fandi utliknet til 1-1 med et hodestøt. Begge lag hadde store muligheter til å avgjøre kampen men det endte uavgjort,

Rosenborg – Ranheim 2-1. Carlo Holses frispark fant Besim Serbecic som sendte RBK foran med 1-0 etter 55 minutters spill. Dino Islamovic doblet til 2-0 noen minutter senere. Adria Lopez reduserte for Ranheim.

Åsane – Brann 1-0. Kampen ble spilt over 2 x 35 minutter. Håkon Lorentzen avgjorde kampen etter flott forarbeid av Joel Mvuka. Den tidligere Brann-spissen Lorentzen trillet ballet enkelt inn ved stolperoten. Et ekstra skår for Brann var at kaptein Daniel Pedersen måtte av banen med en skade i håndleddet.

Sandnes Ulf – Viking 1-1 Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter scoring fra Magnus Grødem. Kevin Kabran utliknet for Viking med et kjempemål fra 25 meters hold. Uavgjort var et rettferdig resultat for begge lag.