Bekrefter at Bayern har tatt kontakt om den ledige trenerjobben

304
Arsen Wenger blir koblet med en trener jobb i tyrkia. Foto: Wikimedia

Bayern München er for øyeblikket uten en fast trener, etter at Niko Kovac fikk sparken som trener for klubben.

Den tidligere Arsenal-treneren Arsen Wenger slår tilbake mot ryktene, og sier samtidig at den tyske storklubben har tatt kontakt med han om den ledige jobben. Likevel sier han nei takk til trenerjobben i Bayern München. Tidligere i uken hevdet den tyske storavisen Bild at Wenger var uaktuell som ny Bayern-trener.

Også i ett intervju med den britiske TV-kanalen BeIN Sports avviser Wenger ryktene. 70-åringen opplyser at han har blitt kontaktet av Bayerns styreleder Karl-Heinz Rummenigge om jobben.

– Han spurte meg om jeg var interessert siden de er på jakt etter en ny trener. Jeg fortalte ham at jeg trengte litt tid for å tenke over det. Vi ble enige om at vi skal snakke sammen mer kommende uke siden jeg er på ferie i Doha fram til søndag kveld, forteller den tidligere Arsenal-manageren.

I intervjuet ønsker han klubben lykke til i trenerjakten og forteller at han har fattet sin avgjørelse. Lykkønskningen anses som et avslag på Bayern-interessen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -