Chicarito scoret to da Leverkusen vant enkelt

133

Javier «Chicarito» Hernandez har hatt en strålende sesong i Bayer Leverkusen etter overgangen sist sommer, og med to scoringer var han med og sikret Leverkusen deres første seier for året mot bunnlaget Hannover.

Kampen startet med mange sjanser, Stefan Kiessling traff tverrligger og Hakan Calhanouglo provoserte fram to strålende redninger fra Ron-Robert Zieler, mens Hugo Almeyda skjøt over fra god posisjon for gjestene. Det så likevel ut til å bli målløst til pause, men i det 44. minutt dukket hjemmelagets Stefan Kiessling opp på en corner og headet inn sitt fjerde mål for sesongen.

I andre omgang var det ikke lenger tvil. Chicarito scoret først på straffespark etter at Kiessling ble felt, så satte mexicaneren inn 3-0 etter et flott dribleraid. Chicarito har nå 13 mål på bare 16 kamper i Bundesliga. Straffemålet var forøvrig det første Leverkusen har scoret i ligaen siden mars 2014 mot Eintracht Braunschweig. Da scoret Kiessling.

Iver Fossum var for første gang på benken for Hannover, men den tidligere Strømsgodset-spilleren ble ikke benyttet som reserve.

Kampfakta:
Bayer Leverkusen – Hannover 3-0 (1-0)
Mål: 1-0 Stefan Kiessling (44), 2-0 Javier Hernandez (str. 63), 3-0 Hernandez (87)
Gult kort: Gulselam, Sakai, Hoffmann, Hannover
Tilskuere: 28.790

Innlegget Chicarito scoret to da Leverkusen vant enkelt dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com