Dansk U21-landslagsspiller klar for Union Berlin

135

De nyopprykkede 1. FC Union Berlin fortsetter å forsterke laget foran kommende sesong.

I dag bekrefter klubben fra Øst-Berlin at de har sikret seg signaturen til den danske U-21 landslagspilleren Marcus Ingvartsen fra den belgiske toppdivisjons-klubben Koninklijke Racing Club Genk, forkortet til KRC Genk. 23-åringen har signert på en treårige avtale med klubben. Dermed blir dansken klubbens femte sommersignering så langt – etter Florian Flecker, Julius Kade, Moritz Nicolas og den tidligere Vikingspilleren Suleiman Abdullahi har signert en permanent avtale med klubben.

Startet karrieren i FC Nordsjælland

Marcus Ingvartsen startet sin fotballkarriere hos den danske toppklubben FC Nordsjælland , her noterte han seg for 30 mål på 76 kamper. Før han i 2017 ble solgt til den belgiske klubben som vant ligamesterskapet denne sesongen. Her fikk danske syv kamper for klubben i ligaen og en i play-offene og to i UEFA Europa League, til sammen fikk han åtte kamper.

Ser frem til å spille for klubben

– Jeg ser veldig frem til å spille for Union i fremtiden. Bildene fra opprykksfesten var enormt og veldig imponerende. Jeg håper jeg kan få være med på noe lignende også i fremtiden,” sa den danske angriperen ved ankomst til Stadion An der Alten Försterei.

Strålende signering for klubben

– Jeg er glad for at vi har lykkes med å bringe Marcus til vårt lag. Med ham får vi en fyr med ekstremt bra skuddfot i venstrefoten, som er farlig i boksen, intelligent, løpssterk. Jeg er sikker på at han vil styrke teamet vårt, sier Oliver Ruhnert, 1. FC Union Berlins direktør for profesjonell fotball.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -