Denne seieren gir oss energi til cupen -Simeone

326

Etter seieren borte mot Celta 10.01.2016 er Atlético nok en gang på toppen av La Liga på slutten av en serierunde. Men Diego Simeone er like fokusert på cupen som alltid. Han sendte laget sitt ut på banen mot Celta, med cupkampen på torsdag mot Rayo i bakhodet. Det er slik filosofien til Simeone fungerer.

Vi gjør det bra, og dette resultatet vil gi oss energien vi trenger til å forberede oss til torsdagens cup kamp, sa Simeone til Atléticos hjemside etter Celta kampen.

Atlético har bare sluppet inn 8 mål på 19 ligakamper i La Liga, noe som er en helt fenomenal statistikk.
Siden vi (han og hans trenerteam) ankom klubben, jobber vi sammen for å være et lag, og det betyr ikke noe som vi spiller bra eller dårlig. Våre prioriteter er å funksjonere bra som et lag. Og på grunn av det, er det viktig at angriperne ofrer seg, og det har de gjort, men det betyr ikke at de også er en del av vårt mål som klubb. Tvert imot. Vi har hatt angripere som Diego Costa, Falcao, David Villa, Mandzukic og nå Griezmann som fortsetter i denne fantastiske linjen av angripere. Jeg tror det faktum at hele laget samarbeider som et lag, er grunnen til at vi gjør det så bra både offensivt og defensivt. Uten denne samarbeidsviljen ville vi ikke klart å kjempe mot rivalene våre på den måten vi gjør nå.

Atlético spiller veldig bra så langt denne sesongen, og er en av favorittene til å vinne både La Liga og den spanske cupen. Mye av grunnen til at Atlético er blitt såpass gode de siste årene er nok på grunn av filosofien og engasjementet til Simeone. I tillegg til den store samarbeidsviljen og ofringene til spillerne som et lag.

Simeone var fornøyd me seieren mot Celta, og tror den kampen kan gi energi til laget til de neste kampene.
Simeone var fornøyd me seieren mot Celta, og tror den kampen kan gi energi til laget til de neste kampene.

Etter kampen avga også de to målscorerne Griezmann og Ferreira-Carrasco et lite intervju hver.
Vi er veldig glad for å vinne her, selvfølgelig er vi det. Vi visste at det kom til å bli en vanskelig kamp og nå er vi nødt til å fortsette som dette for å fortsette på toppen av La Liga, sier Carrasco.
Vi er veldig solide og kompakte i forsvar. Vi jobber veldig bra på trening i løpet av uka, og det kan vi se i kampene vi spiller. I tillegg har vi de kvalitetene i angrep som skal til for å score mål når det måtte trenges, sier Griezmann som scoret sitt 10 ligamål for sesongen i gårsdagens kamp.

- Annonse -
Yannick Ferreira-Carraco scoret kampen første mål mot Celta. Her feirer han etter en scoring mot Valencia i oktober.
Yannick Ferreira-Carraco scoret kampen første mål mot Celta. Her feirer han etter en scoring mot Valencia i oktober.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -