Emiliano Salas far har dødd tre måneder etter flystyrten

933
Emiliano Salas far har dødd, tre måneder etter at sønnen mistet livet i en flystyrt. Bilde: Fabrizio Neitzke, Wikimedia.

Tre måneder etter at Emiliano Sala mistet livet i en flystyrt, har også argentinerens far dødd. 58-åringen fikk problemer med hjertet og døde i sitt eget hjem. Dette beretter blant annet The Telegraph.

Julio Müller, ordfører i Salas hjemby Progreso, bekreftet at Horacio Sala døde. Ifølge politikeren kom Horacio seg aldri over Emilianos død. Han etterlater seg kone og en datter.

I tillegg til Emiliano Salas far har også en god venn av fotballspilleren dødd. Sebastian Rabellino spilte sammen med Sala i Argentina og deltok i spissens begravelse. Forrige uke døde 24-åringen i en bilulykke da bilen han kjørte kolliderte med en lastebil.

Emiliano Sala spilte for franske Nantes og signerte i januar for Cardiff. På flyturen til Storbritannia forsvant Salas fly. Etter en lang leteaksjon ble flyet og Salas kropp funnet. Flyets pilot, David Ibbotson, forsvant sammen med Sala og har så langt ikke blitt funnet.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -