FC Schalke 04 snakker walisisk!

241
FC Schalke 04, en av Bundesligaens beste klubber har overrasket fans med nye twittermeldinger på walisisk! Schalkes US Fanclub har sendt ut en rekke av walisiske tweets siden begynnelsen av februar under hashtag #DailyWelsh. Tweetene som allerede har mange tusen followers introduser en melding på walisisk, forklarer hvordan ordene uttales og inkluderer en oversettelse til både engelsk og tysk. En av de siste tweetene: «Ein cefnogwr. Our fans. Unsere Fans.”
Source; twitter
Den nye tweetserien er et resultat av signeringen av Rabbi Matondo (18) i januar i år. Matondo kommer fra Manchester Citys ungdomsakademi og spiller på det Walisiske nasjonallaget. 18 åring signerte for Schalke for £ 11 millioner og håper å få mer spilletid i klubben som for tiden sliter i Bundesliga. Matondo kunne spille for flere land, DR Congo, England eller Wales men valgte til slutt Wales. 
(source: twitter)
FC Schalkes walisiske tweetserie har allerede skapt en kult på twitter, og mange walisere har fått seg en ny favorittklubb i Bundesligaen. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -