Follo FK – Alta

995

Follo FK tok imot Alta på Ski stadion i ettermiddag.

Hjemmelaget åpnet marginalt best, men fikk først uttelling i det 44.minutt da dagens mann i Ski, Håvard Haugen Dalseth, satte sin første av i alt tre scoringer denne ettermiddagen, på straffe.

To minutter på overtid reduserte Altas Vegard Bråten, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Annen omgang hadde knapt startet da Follo på nytt fikk straffe, og Håvard Haugen Dalseth satte kontrollert inn sin andre straffe for dagen.

Resten av omgangen var relativt jevnspilt, med sjanser for begge lag, før Håvard Haugen Dalseth punkterte kampen med sin tredje scoring i det 88.minutt.

Etter dagens seier over Alta klatrer Follo til 3.plass på tabellen, mens Alta nå ligger på 10.plass.

Sluttresultat: 3-1