Får gode skussmål av Bakke – Fortsetter som kaptein

246

Får gode skussmål av Bakke – Fortsetter som kaptein

Det bekrefter Geir Bakke overfor SA.no under treningsleiren på La Manga.

Ole Heieren Hansen blir kaptein for Sarpsborg 08 også i år, det kunne Geir Bakke bekrefte under Sarpsborg 08s treningsleir på La Manga.

– Intelligent fotballspiller

28-åringen er inne i sin fjerde sesong på rad som kaptein for Olavs Menn.

- Annonse -

– Ole er en intelligent fyr. Han forstår gruppedynamikken og mekanismen i en fotballtropp. I tillegg har han vært med på hele oppturen i Sarpsborg og ønsker virkelig at klubben skal utvikle seg videre. Han har også stor respekt i gruppa, sier Bakke, og fortsetter:

– Det er også positivt at Ole er fra byen og kjenner folket. Alle vet hvem han er og har et forhold til ham. Han er en god ambassadør på alle måter. Du skal lete lenge etter noen som har noe negativt å si om Ole, påpeker Bakke.

Vært der siden oppstarten

Selbak-gutten er den spilleren med lengst fartstid i 08. Siden klubbens oppstart har Heieren Hansen vært fast inventar og er inne i sin tiende sesong i den blåhvite trøyen, siden overgangen til daværende, FK Sparta Sarpsborg, som nå er Sarpsborg 08.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -