Kampreferat: Fredrikstad vs Kvik Halden

452

Fredrikstad og Kvik møttes til treningskamp på Fredrikstad stadion denne fredags kvelden. De to lagene kom inn i kampen med seiere i sine forrige oppgjør. FFK med 3-1 over Nest-Sotra og kvik med 4-1 over Moss. Dermed var det duket for en spennende treningskamp mellom de to divisjonskollegaene i PostNord.

Da kampen ble blåst igang tok FFK fullstendig over kampen og den første halvtimen hang ikke Kvik med i det hele tatt, kun treverket, unøyaktigheter og en god David Paulmin. 6-7 gode muligheter var ikke godt nok for FFK og kampen sto enda 0-0. FFK hadde fortsatt kontroll men gjestene kom mer med i kampen og fikk to halv muligheter utover i omgangen. Men lagene gikk til pause med 0-0.

Andre omgang startet som den første sluttet, FFK triller ball men Kvik har full kontroll og ingen lag skaper noen muligheter. Men etter 60 minutter kom ett bra innlegg fra Marcus Moberg som prøvespiller Samuel Nahr satt inn til 0-1 for gjestende på deres første gode sjanse.. Deretter tok FFK igjen mer over spillet og skapte en god del sjanser igjen, blant annet stolpetreff fra Mads Nielsen og debutant Marius Hagen. Men ballen ville bare ikke inn for hjemmelaget.

På overtid fikk FFK corner som ble klarert ut til Leo Olsen som somlet bort ballen og Kvikk kontret 2 mot 1. Uranik Seferi satt full fart mot Begby og slapp ballen perfekt ut til Deniz Kaili som var iskald og trillet ballen rolig forbi Karstensen i FFK buret. Dermed gikk FFK på sitt første tap på sesongen og Kvikk har nå slått både Moss og FFK i løpet av en uke.

FFK spiller sin neste kamp mot ny Østfold motstand neste fredag da de skal på besøk til Sarpsborg 08, mens Kvik halden skal opp til Levanger neste onsdag.