Både Union Berlin og Heidenheim spilte kun uavgjort

77

Union Berlin og 1. FC Heidenheim har avgitt poeng i opprykksstriden. Union spilte 1-1 mot Arminia Bielefeld. Heidenheim klarte ikke å bryte ned Greuther Fürths forsvar.

Union Berlin – Arminia Bielefeld 1-1

Bielefeld hadde ballen mest i begynnelsen av kampen, men klarte ikke å skape noen farlige situasjoner. Det gjorde heller ikke Union. Vertene utnyttet dog sin første mulighet og tok ledelsen ved Joshua Mees. Deretter var Union farligst, selv om begge lag kom til noen avslutninger. Det ble dog ingen flere scoringer før pausen.

I andre omgang tok Bielefeld på nytt styringen. Andreas Voglsammer traff stolpen rett etter pausen, og etter en time utlignet Jonathan Clauss. Selv om Union ble mer offensive etter utligningen, var det Bielefeld som hadde de største mulighetene. Union ligger fortsatt på andreplassen, men kun to poeng foran Köln som har to kamper mindre spilt. Bielefeld er på ellevteplassen.

SpVgg Greuther Fürth – 1. FC Heidenheim 0-0

Fürth begynte bra og hadde kampens første mulighet etter litt over to minutter. Etter drøye ti minutter tok Heidenheim styringen. Bortelaget skapte noen muligheter, men klarte ikke å få ballen i mål. Den største sjansen misbrukte Nikola Dovedan som gikk alene mot Sascha Burchert og ikke klarte å overvinne keeperen.

Etter pausen tok Fürth styringen på nytt og hadde ballen mest. Likevel kom vertene kun til én god mulighet. Heidenheim våknet i kampens siste kvarter og hadde noen farlige avslutninger. Til slutt ble det ingen scoringer. Heidenheim ligger på fjerdeplassen, mens Fürth er på tiendeplassen.