Poengdeling mellom Aalen og Großaspach

69

(Aalen – Großaspach 1-1) Nedrykkstruede Aalen fortsetter sin seiersløse rekke og har ikke vunnet på 14 seriekamper. Bunnduellen mot SG Sonnenhof Großaspach endte uavgjort.

Til tross for at Aalen hadde en stor mulighet i begynnelsen av kampen, var det bortelaget som var best i omgangens første halvdel. Etter ti minutter slo Michael Vitzthum et lavt innlegg i boksen som Timo Röttger styret i nettmaskene.

Großaspach kunne ha scoret flere mål, blant annet da Philipp Hercher traff stolpen. Etter drøye tjue minutter kom Aalen seg dog bedre inn i kampen. Vertene ble farlige og belønnet seg selv etter litt over en halvtime. Royal-Dominique Fennell stanget inn utligningen etter Sascha Trauts frispark.

I andre omgang tok det tid før det oppstod flere høydepunkter. Aalen var fortsatt best, men ble først farlige igjen mot slutten av kampen. I løpet av det siste kvarteret kom hjemmelaget til flere kjempemuligheter – og misbrukte alle sammen. Dermed delte lagene poengene.

Aalen ligger fortsatt på sisteplassen med kun 18 poeng. Avstanden til trygg plass er foreløpig åtte poeng. Großaspach er på 14. plass, med foreløpig fire poeng ned til nedrykksplassene.