Hoffenheim har sikret sin fjerde nye spiller i sommer

196

Hoffenheim skal spille i Champions Leagues gruppespill for første gang kommende sesong (tapte i kvalifiseringen mot Liverpool i fjor høst). Klubben fra Sinsheim som ledes av Julian Nagelsmann tok tredjeplassen i Bundesliga, og har startet arbeidet med å forsterke laget.

Det er nå klart at Vincenco Grifo signerer en fireårskontrakt med klubben. 25-åringen kommer fra Borussia Mönchengladbach. Grifo er midtbanespiller og kom til Gladbach fra Freiburg sist sommer. Han hadde ingen stor sesong for Gladbach.

«Det er ikke mye vi trenger å si om Vincenzos tekniske kvaliter, krativitet og fantastiske skuddfot,» sier Hoffenheims sportsdirektør Alexander Rosen som har stor tro på den halvt tyske og halvt italienske spilleren.

Tidligere i sommer har Hoffenheim signert den 24 år gamle backen Joshua Brenet fra PSV Eindhoven fram til 2022. De har også kjøpt Leonardo Bittencourt og Ishak Belfodil.

- Annonse -

Brenet er sin unge alder til tross allerede ligamester i Nederland tre ganger og har 150 kamper i Eredivisie og 27 kamper i Champions League og Europa League. Han har også fått to A-landskamper for de oransje.

Den offensive midtbanespilleren/vingen Bittencourt er kjent fra tiden i Borussia Dortmund under Jürgen Klopp der han ikke fikk mange kamper, og gikk til Hannover i 2013. I 2015 dro han videre til Köln, der han har hatt en bra karriere, før laget rykket ned i vår.

Angriperen Belfodil er landslagsspiller for Algerie. Han har blitt kjent i Bundesliga etter en sesong i Werder Bremen på lån fra Standard Liege. Den 1,92 meter høye spissen scoret fire mål på 26 kamper i Werder. 26-åringen har tidligere vært innom Lyon, Inter og Parma uten å få mange kamper i noen av lagene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -