Ince scoret to i debuten

107
Tom Ince. Foto: Wikimedia

Ince scoret to i debuten

Tom Ince har ikke hatt noe godt år. Sønnen til den gamle storspilleren Paul Ince var lovet en stor framtid, men flere overganger og låneopphold har gått dårlig. Lørdag startet Ince sin første kamp for Derby, og det ble en suksess.

Derby slo Bolton 4-1 lørdag, og befestet sin plass helt i tet, kun bak Bournemouth, i kampen om å rykke opp til Premier League. Tom Ince ble på deadline day hentet på utlån fra Hull, og fikk lørdag sin debut. Ince startet kampen og scoret to, 1-0 og 3-0-målene til Derby. Jeffrey Hendrick scoret Derbys to andre mål, mens Filip Twardzik scoret for bortelaget. Ince hadde også en i stolpen.

Derby-manager Steve McClaren var imponert over sin nye lånesoldat.

– Vi visste vi måtte være tålmodige, om vi ikke scoret de første 20 minuttene, og det var et nydelig mål i fra starten av fra Tom Ince. Det første målet var veldig viktig, og det var en kanon. Han gikk rett inn i laget og har gjort det siden første trening med oss. Det så ut som han hadde vært her hele sesongen. Det viktige er at Tom kan score mål, han har det i seg. Han har det i seg, og har bra ballkontroll, det var en flott debut fra han.

- Annonse -

Tom Ince var lenge regnet som et stort talent, da han i flere år herjet i Derby. Forrige sesong ble han lånt ut til Premier League-klubben. Crystal Palace, men slet med å overbevise. Hull kjøpte han likevel i sommer, men heller der har han overbevist. Han ble så lånt ut til Nottingham Forest, uten nevneverdig suksess, men nå er han altså i Forest’ rival Derby, og i et lag som skinner om dagen, og ligger fint i rute til å rykke opp.

Bournemouth, Derby og Middlesbrough, de tre topplagene i The Championship vant lørdag sine kamper. Det gjorde også Brentford, som klatret opp til fjerdeplass. Ipswich gikk på et bortetap mot Rotterham.

Kilde: The Guardian

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -