Juventus beseirer Fiorentina og vinner sin åttende seriemesterskap på rad

120

Det var ikke en fest fotball, men Juventus beseiret Fiorentina hjemme hos 2-1 og kan dermed kalle seg italienske mestere for åttende gang på rad.

I midt uken gikk Juventus ut av Champions League mot Ajax, men lørdag kunne de med seier over Fiorentina sikre seg klubbens åttende strake seriemesterskap på rad.

Fiorentina sjokkerte

Det var Fiorentina som tok ledelsen på Juventus Stadium. Wojciech Szczęsny glapp ballen i feltet og da var bortelagets Nikola Milenkovic rask på avtrekkeren og satte inn 1-0 etter fem minutter. Gjestene hadde flere enorme sjanser etter 20 minutter burde de ha øket ledelsen.

Men du må ta sjansene dine mot de beste lagene, og Juventus  slo tilbake ni minutter før pause slo riktignok Juventus tilbake. Miralem Pjanic slo et hjørnespark på nærmeste stolpe. Hvor Alex Sandro kommer stupende inn og headet inn utligningen.

Selvmål sørget for seier

Det tok bare åtte minutter før Juventus gikk opp i ledelsen. Cristiano Ronaldo dundret ned langs høyrekanten og la ett innlegg langs gresset. En maks uheldig Germán Pezzela  satte ballen mellom beina på Fiorentina-keeperen og i mål. Selvmål og 2-1-ledelse til Juventus.

Vertene  så plutselig farligere ut. Ronaldo skulle også ha kommet på scoringslisten kvarteret ut i andre omgang da han plutselig stod helt fri inne i feltet. Men ballen gikk langt uten for.