Er klar for Barcelona i 2018

491

BARCELONA

Det sier Lucas Lima. En 27 år gammel brasilianer som til daglig spiller i Santos. Han har så langt 12 landskamper for Brasil. Venstrebeint offensiv kantspiller.
MEN!!!! Burde han ha sagt dette? Hans kontrakt med Santos utløper 31.12.17. Det betyr at han kan begynne å forhandle med andre klubber den 1. juli. Dersom Barcelona har vært i forhandlinger med spilleren allerede angående overgang etter kontraktens utløp, så strider dette mot FIFA’s overgangsregler.

Videre ser det ut til at Veratti, som er sommerens hovedprioritet for Barcelona, blir mer og mer sannsynlig. Foreløpig har det ikke kommet noe mer konkret i forhold til hva som har skjedd mellom FCB og PSG, men det det virker veldig sikkert at hovedpersonen selv har et klart og tydelig ønske. Han skal ikke tilbake til Paris. Den eneste klubben han vil spille for heter Barcelona.

Når det gjelder Barcelonas andre store signeringsplan, Hector Bellerin fra Arsenal ser ut til å bli vanskelig. Arsenal har uttrykt veldig klart at han er ikke til salgs. Hovedpersonen selv er på U21 oppdrag for Spania og har ikke kommentert noe den siste uken.

- Annonse -

REAL MADRID

Ingen nye opplysninger i sommerens heteste rykte; Cristiano Ronaldo. Han har uttalt at han ikke ønsker å innbetale skattekravet. Han mener at han har betalt det han skal betale. Når det gjelder nye inn, så ser det ut til at Mbappe begynner å nærme seg. Han har selv sagt at det er kun et alternativ for han om han skal bytte klubb, det er Real Madrid. PSG har erkjent at de ikke kommer til å klare å signere unggutten på 18 år. De har derimot uttalt at de ønsker å både James Rodriquez og Gareth Bale fra Real Madrid. (Bale er vel ikke veldig sannsynlig). Det sies at Alvaro Morata sin overgang til Manchester United begynner å nærme seg. Det sies at det kan skje allerede førstkommende uke.

Det har også vært en del fokus på Italias kommende storkeeper og arvtageren etter Bufon; Gianluigi Donnarumma. AC Milans 18 årige keeper.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -