Kommentar: Ukontrollert komedie

424

En fortvilet Markus Engen mener nok er nok og at FFK må ta grep. Ingen nattsøvn og kveldsmat fortjenes. Arne Erik Olsen må samle styret til hastemøte NÅ I KVELD! For når jeg kommer på jobben klokken 8.00 så MÅ det ha skjedd noe!

Hvor skal vi starte? Le, gråte, klage? FFK har gått på nok en forventet tap og det UTEN Å SKAPE EN MÅLSJANSE!

Med de beste forutsetningene foran sesongen skulle man tro at FFK som klubb skulle været et lag som kjempet om opprykk. I utgangspunktet så skulle vi byttet plass med dagens motstander, Levanger.

Jan Halvor Halvorsen virker trygg på at han får fortsette. FFK fansen vil ha han bort fortere enn TV-lisensen og det er forståelig. Som FFK supporter selv har jeg hatt tillit til Halvorsen og hatt stor tro på prosjektet, men etter kampen mot Raufoss mistet jeg den for godt.

- Annonse -

Nå blir det spennende å se hva det såkalte styret eller kaffekokerne gjør mandag morgen. Min mening er krystallklar. Enten så går Halvorsen. Da nytter det ikke at bare han går, men også HELE styret. Det er ikke bare Halvorsen som har skjørt FFK til havets bunn. Det er flere bak dette mislykkede prosjektet. Den andre er å la Halvorsen bli, men ENDRE spillestil, formasjon og system. Man ser klare og tydelig linjer på at dette ikke går og ikke utvikler seg. Det handler om å få spillerne til å spille enkel basisfotball. Eller så kan styret velge å risikere klubbens historie. For mitt vedkommende gir jeg blanke messingen i om 11 cupgull og x-antall seriegull står på spill. Hent inn sportslig kompetanse, bruk penger og få inn spillere som holder dette nivået. Pr. idag er det ett par lokale spillere som Begby, Åsheim og Jenssen som faktisk FORTJENER en plass i troppen. Resten? De er som styret, imbesile makt- og pengesyke spillere og styremedlemmer.

Dagens FFK, som de selv sier skal være en åpen klubb, som nekter å svare på all kritikk som kommer haglene inn. De er like lukket som en likkiste.

Neste år sitter vi der, tre supportere fra Plankehaugen og et par foreldre til juniorgutta på Lystlunden og ser Ørn Horten vinne 1-0 mot selveste Fredrikstad Fotballklubb. En klubb som skulle vært i Tippeligaen..

Vi kan enkelt konkludere med at dagens FFK er en ukontrollert komedie.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -