Kroatisk midtbanestrateg klar for Fredrikstad

617
Obos Ligaen Fredrikstad
Fredrikstad logo

I kveld slapp Fredrikstad FK nyheten om at de har signert en midtbanespiller fra Kroatia, ettersom finske Jarkko signerte for klubben tidligere idag så er stallen nå blitt komplett og klar for OBOS ligaen 2017.

Det er den kroatiske midtbanespilleren Dinko Trebotic som har signert for klubben ut sesongen 2017. Spilleren han spilt for blantannet Hajduk Split, NK Zagreb, Lokomotiva, Videoton og nå senest Bnei Yehuda. Videoton har blitt trenet av Henning Berg de siste sesongene og har tatt gull og sølv med klubben, under perioden der har han blitt ansett som en viktig brikke av Henning Berg. Han har også spilt 6 kamper for det kroatiske U21 landslaget og 26 åringen høster lovord fra trener Andrea Loberto på FFK sine hjemmesider:

– Det her er en bra fotballspiller, uten tvil. En spiller som egentlig tilhører et mye høyere nivå enn OBOS ligaen som er god med ball og har et godt overblikk. Han kan gi oss trygghet med ballen og starte angrep bakfra og vi mener at han vil passe inn med de spillerne vi har er trenerens ord til klubbens hjemmesider.

Klubben har også det siste døgnet signert finske Jarkko Lahdenmaki som spiller stopper, han blir av de som følger klubben tett blitt kalt for Finlands svar på Raio Piiroja og har hatt en oppofrende spillestil som har imponert trener Loberto. Det er takket være folkeaksjonen «Jeg er med» og 600.000 kroner av investor og «onkel» Terje Høili at disse overgangene kunne fullføres og gjennomføres.

- Annonse -

Klubben har brukt godt tid på å fylle opp stallen og finne de rette spillerne. Trebotic var en spiller som de ble kjent med gjennom Mislav Leko og klubben har også forhørt seg med tidligere sportssjef Tor Kristian Karlsen om spilleren.

Høster lovord på twitter

Fredrikstad FK høster også lovord på twitter rundt de nye signeringene som har kommet inn det siste døgnet. Blantannet har tidligere Fredrikstad helt og nå Kråkerøytrener Jon Hermansen skrevet dette:

– Dinko Trebotic ser meeeeeeeget spennende ut #FFK1903

Redaktør Rene Svendsen i Fredriksstad blad sier dette om overgangen:

– Nye FFK lover så godt at det kribler litt i magen. Sesongstart kan ikke komme raskt nok.

På spørsmål til Joacim Jonsson på twitter om hva han tenker rundt FFK på overgangsmarkedet svarer han:

– Begynner å se veldig bra ut. På papiret ligner det et topplag.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -