Liverpool-legende: Bayern München er favoritter

105

Den tidligere Liverpool-spillere Didi Hamann tror på tysk suksess i morgendagens stor kamp i Champions League.

Etter 0-0 mellom lagene i første oppgjør på Anfield Road er fortsatt kampen helt åpen før returoppgjøret på “mektige” Allianz Arena mellom Bayern München og Liverpool, men Didi Hamann, som vant Champions League med The Reds i 2005, er klar på at Bayern er favoritter i kampen, og tror på tysk suksess.

Bayern er riktignok uten stjernen Kingsley Coman i morgen, men tror at hans tidligere klubb får det tøft mot et formsterkt Bayern.

– Liverpool må føle at de er i en ganske god posisjon etter uavgjort og med Van Dijk kommer tilbake, skriver Hamann på sin fotballblogg.

– Tapet av Kingsley Coman er ekstremt dårlig nyheter for for Bayern, men det tyske laget er i god form, og minner ikke i nærheten av det vi så i starten av sesongen.

Spår fremdeles en åpen kamp

Hamann spår fortsatt at det kan bli en spennende kamp, mellom de to lagene. Men i øyeblikket så har Bayern favorittstempelet, grunnet den gode formen og hjemmefordel.

– Liverpool møter Bayern på ett feil tidspunkt, fordi de har fornyet sin tro på seg selv. Det har vært en vanskelig sesong for Niko Kovac, men hvis du ser på tiden frem til nå, ser det fryktelig vanskelig ut.

Kommentarer

kommentarer