Lukasz Piszczek signerer ny kontrakt med Dortmund

90
Borussia Dortmund har fornyet kontrakten med Lukasz Piszczek. Bilde: Wikimedia.

Den polske landslagsspilleren Lukasz Piszczek har fornyet sin kontrakt med Borussia Dortmund. Fire dager etter at Marco Reus fornyet kontrakten sin har Dortmund lykkes å knytte en annen viktig spiller til seg. Kontrakten til høyrebekken varer ut juni 2020.

- Annonse -

– Jeg er ikke født i Dortmund, men jeg har blitt så glad dette laget og disse supporterne at jeg føler meg som ekte Borussia-gutt. Jeg har aldri ønsket å forlate klubben. Jeg har lyst å avslutte min karriere i Dortmund, sier Piszczek til klubbens hjemmeside.

32-åringen, som er Dortmunds eldste utespiller, kom i 2010 fra Hertha BSC. Piszczek har spilt 196 seriekamper (14 mål) for Dortmund. Med klubben vant han to ganger seriegull, to ganger cupen og to ganger supercupen. I tillegg spilte han Champions League-finalen mot Bayern i 2013 (1:2). For Polens landslag har Piszczek spilt 59 kamper (tre mål).

– Vi er glade for at vi, etter Marco Reus, har lykkes med å fornye kontrakten med enda en spiller, som viser maksimal identifikasjon, sier daglig leder Hans-Joachim Watzke.

 

Kommentarer

kommentarer