Lyon-stjerne drømmer om å spille i La Liga

199

Lyon’s Nabil Fekir har et stort ønske om å spille i La Liga og Spania, den dagen han forlater Frankrike.

Nabil Fekir har i løpet av de siste par sesongene har utviklet seg til en av de største profilene i franske Lyon, og det har økt interessen for spilleren. Visstnok flere av de store spanske klubbene holder et øye med franskmannen, og i henhold til hovedpersonen selv, så er interessen gjeldene:

– Real Madrid, Barcelona og Atlético Madrid er alle store klubber. Jeg er virkelig beæret over at de har vist interessen for meg. Jeg har ennå ikke fått noe konkret bud fra noen av de spanske klubbene, og jeg er fortsatt glad for å være i Lyon. Jeg er fortsatt ikke sikker på hva fremtiden vil bringe, men La Liga er uten tvil et sted jeg drømmer om å spille i, sier franskmannen til Diario AS.

Nabil Fekir har scoret 12 mål på 15 Ligue 1-kamper for Lyon denne sesongen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -