Meier med hattrick mot Wolfsburg

97

Wolfsburg tok ledelsen i bortekampen mot Frankfurt på søndag, men Alexander Meier slo tilbake med hattrick i en kamp som ble 3-2.

Det var drama og mål for alle pengene i «Rückrunde,s» aller siste kamp når Frankfurt søndag tok i mot VfL Wolfsburg i Bundesliga. Hvor gjestene som forventet ledet, men i sluttfasen gikk alt fullstendig galt for de besøkende, etter dem kastet bort poengene på overtiden. Etter 25 minutter gikk gjestene opp i en 0-1 ledelse ved tidligere Bayern München stopper Dante, som stanget inn et frispark. Det var første omgangs største høydepunktet av en heller tam første omgang, men det beste var i vente.

Her publikum i Frankfurt nemlig vitne til en svært underholdende andre omgang  Dukket Alexander Meier med  opp 25 minutter igjen som Frankfurt-profil sikkert scoret etter fint angrepsspill i feltet. Kort tid etter, snudde han kampen for hjemmelaget, Meier scoret fra utenfor 16 meteren. .

I sluttfasen gamblet Wolfsburg og sendte danske Nicklas Bendtner inn. Et minutt senere kom utligning – Men ikke for dansken. Sebastian Jung fant Shürrle i dybden, og med 2-2 scoringen var det kamp, og han så ut til å redde uavgjort for  gjestene. Men på overtid sikret Alexander Meier imidlertid ellevill jubel på stadion da han scoret sitt tredje for dagen, og ble matchvinner.

Innlegget Meier med hattrick mot Wolfsburg dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com