Mesfin svarer på Jensens utspill om Åråsen-matten: – Likt for begge lag

316
Gressmatten på Åråsen er gjenstand for diskusjon. Bilde: Marius Lauritsen, Wikimedia.

Etter kampen mellom Lillestrøm og Rosenborg (1-1) har det blitt rettet mye oppmerksomhet på gressmatten på Åråsen. Rosenborg-kapteinen Mike Jensen har kritisert tilstand til gresset. Nå har Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin svart på RBK-kapteinens kritikk.

Mike Jensens perlescoring i andre omgang sikret Rosenborg årets første poeng på bortebane, etter at Daniel Gustavsson hadde sendt Lillestrøm i føringen. Likevel var Rosenborgs kaptein ikke fornøyd etter kampen. Mest misfornøyd var 31-åringen med banens tilstand på Åråsen.

– Du får ta kameraet ned mot gresset, for dette er en skandale. Skal man kalle seg en fotballklubb må man i hvert fall ha noe skikkelig å spille på. Dette er pinlig, sa Mike Jensen etter kampen.Det er en katastrofe. Jeg er så skuffet over dette. Jeg synes det er rent tull å spille på noe sånt som dette. Det er fotball på toppnivå vi driver med, og da kan vi ikke ha det sånn her, sa Jensen til Eurosport etter kampen.

Uttalelsen falt ikke i god jord hos Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin. På Twitter tar han til motmæle etter Jensens kritikk.

- Annonse -

– Det er greit at Åråsen-matta sliter om dagen, alle skulle gjerne sett banen i bedre forfatning. Men makan til sutring fra motstanderens kaptein! Altså, det er faktisk likt for begge lag. Når man da velger å skyte kanon på klubben vår og laget vårt. Ja, da synes jeg det er pinlig, skriver Mesfin.

Hverken Rosenborg eller Lillestrøm har åpnet sesongen særlig sterkt. Lillestrøm har åtte poeng etter sju kamper, to mer enn Rosenborg som for øyeblikket ligger på kvalifiseringsplassen. 16. mai tar Rosenborg imot Haugesund, mens Lillestrøm reiser til Mjøndalen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -