NT-ligaen avd. 6: Intervjuer og resultater 5.runde: Mads Rismoen reddet Fu/Vo fra et nytt tap, scoret på overtid

430
F.v. Marius Nordby (Fu/Vo) og Benn Fjellberg (Salangen) i kamp om ballen. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Fu/Vo gikk mot et nytt tap da Mads Rismoen, på overtid, fikk hodet på ballen og headet inn 2-2 etter et innlegg fra Kim-Andrè Brenna.

Skedsmo fosser videre på sin seiersmarsj og står med full pott etter 5 kamper da laget vant på nytt i nord, denne gangen mot Skjervøy med lagets 4-2 seier.

Lørenskog vant også i nord, mot Tromsø2 med 3-1.

Resultater 5.serierunde:

13.05: Tromsø 2 – Lørenskog 1-3 (T: Olsen 43 / L: Becerra 15, Arjona 26, Skårn 90)

Lørenskog vant 3-1 i Tromsø der bl.a. Alvaro Torres Ariona scoret sitt fjerde seriemål for Lørenskog så langt i år foran 50 tilskuere på Alfheim stadion

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Lørenskogs trener, Daniel Sand Westvang: – Vi starta kampen greit og skapte mange sjanser på overganger mot Tromsø 2, resulterer i at vi scorer 2 mål og får 2 annullerte iløpet av de første 30 min. Så vi er farlige hver gang vi angriper dem. Tromsø får mye av banespillet og scorer rett før pause. Etter pause er det bare Tromsø 2, de presser oss men skaper ikke målsjanser. Vi er svake nå og de får et straffespark hvor Drevland redder både straffa og returen. Det var viktig for oss, for da våkner vi og tar oss sammen mot slutten og kontrer inn 3-1 i det 90 min. Men alt i alt en svak kamp fra oss i perioder men viser styrke ved å jobbe oss inn i kampen. Rosinelli (15 min), Torres (25min) og Skårn (90 min) scorer for oss men må trekke frem strafferedningen som gir oss energi til å stå kampen ut og avgjøre på slutten, avslutter Westvang til fotballnerd.no

13-05: Alta 2 – Senja 0-1 (S: Melseth 30)

Tobias Nymo Melseth ble matchvinner for Senja med sin scoring etter 30 min foran 120 tilskuere. Jay van Hoom fikk to gule kort i kampen, men ikke registrert rødt kort på fotball.no (!)

13.05: Harstad – Fløya 3-2 (H: Kjelseth 20, Andersen 57 str, Hocevar 90 /F: Olsen 75, Lohne 79)

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av målscorer hos hjemmelaget, Gabriel Andersen: – Vi går ut i hundre. Vi tvinger dem til å spille ballen ut på sidene og finner fort ut at dem ikke har så mye å komme med der. Vi presser høyt å tvinger dem til å slå langt, eller så vinner vi ballen høyt i banen og kontrer. 1. målet våres kommer fra deres corner der vi header ballen unna og kontrer. Vi er 5 mot 3 og klarer å spille Magnus Kjelseth alene med keeper og han scorer. Resten av omgangen er tam. 2 omgang er dem best de første 5. Min, men etter det har vi mange målsjanser. Både annullert mål, før vi endelig scorer på straffe. Grunnet skader må vi bytte mange spillere og bestemmer oss for å ligge lavt. Vi slipper inn 2 veldig lette mål før vi klarer å score igjen 3 min på overtid, avslutter Andersen til fotballnerd.no

Fra assistenttrener i Harstad, Rino Andersen, får vi følgende oppsummering: – Ikke helt bra, men vi står på helt til slutt og får 3 Points. Synes vi var best sett under hele kampen, avslutter han

Fra Fløyas spiller og kaptein, Andreas Arntzen, får vi følgende oppsummering: – Først og fremst var det utrolig spesielt å komme tilbake til hjembyen for å spille mot HIL, med kompiser både på banen og tribunen. Stemningen på Harstad stadion og familien – med mamma i spissen- sørget for en fantastisk ramme rundt kampen. Kanskje derfor var det ekstra bittert å sitte igjen med en følelse av at vi ikke møtte opp til start. Periodevis spiller vi god fotball og vi skaper en del halvsjanser underveis i kampen. Men disse periodene er dessverre litt for kort og vi blir straffa knallhardt av et hjemmelag som ville mer, sprang mer og alt i alt satt igjen med en fortjent seier. Heldigvis var det trøst å få fra familien. Men at en overtidsscoring blir avgjørende i en kamp der lite fungerer, viser at vi kan ta poeng også på dårlige dager. Nå følger et tett program med tre kamper på åtte dager og vi skal jobbe hardt for å snu den negative trenden, avslutter Arntzen til fotballnerd.no

13.05: Skjervøy – Skedsmo 2-4 (S: Edholm 30, Kvikne 65/S: Krasniqi 28, Thaqi 57, Blix 70, Amundsen 79)

Skedsmo er ustoppelig og har vunnet samtlige 5 seriekamper, bokført med 15 poeng og tabelltopp foran Sortland med 13 poeng. 100 tilskuere møtte opp på Lerøy Stadion og fikk sett seks mål i kampen.

fra hjemmelagets spiller og kaptein, Reidar Waage, får vi følgende oppsummering av kampen: – En førsteomgang der Skedsmo har føringen, men Skjervøy spiller seg inn i kampen da Skedsmo tar ledelsen 0-1. Skjervøy utligner på en dødball, men vertene bør si seg mest fornøyd med 1-1 til pause. Andre omgang starter Skjervøy definitivt best og presser på for ledelse. Skedsmo går opp til 1-2 etter et relativt enkelt løp gjennom vår bakre firer. Skjervøy fortsetter å kjører og utligner fortjent til 2-2. Skedsmo igjen raskt opp i føringen 2-3 på en dødball der markering er fraværende. Deretter får lufta ut av vertene etter at de har kjørt 2.omg. 2-4 på et vakkert langskudd. Skedsmo et godt lag som ved flere tilfeller viser en høy klasse med ball, avslutter Waage til fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk også en analyse fra Skedsmos spiller og målscorer, Christoffer Blix:Vi gjør en veldig god første omgang, og kommer til masse målsjanser, 2 tvilsomme annulleringer. Men vi fortsetter å male på. Scoringen kommer etter Arber Krasniqi drar seg forbi 3 mann og banker ballen i mål. De scorer på en corner etter mye klabb og babb i feltet og vi går til pause 1-1 imot spillets gang. 2 omgangen blir litt mer rotete med mange lange baller og tøffe dueller. Men når vi får ned ballen så kommer vi til sjanser. 1-2 kommer etter at Erik Torud slår en nydelig pasning til Afrim Thaqi som har lurt seg imellom back og stopperen. Iskaldt bredsider han ballen i målet. Etter scoringen kommer en litt dårligere periode hvor vi slår mye langt igjen og de presser på og får 2-2. Erik Torud slår en nydelig corner hvor jeg har kommet meg og får headet inn 2-3. Ikke lenge etter kommer Nicklas Amundsen og vil ha en scoring. Fra ca 20 meter treffer han perfekt og ballen suser opp i vinkelen. En veldig bra gjennomført kamp av oss, og enda 3 poeng, avslutter Blix til fotballnerd.no

Christoffer Blix, Skedsmo, målscorer mot Skjervøy. Foto: Skedsmo på Facebook

14.05: Funnefoss/Vormsund – Salangen 2-2 (FV: Dæhlie 27, Rismoen 90 /S: Borch 38, Skog 70 str)

120 tilskuere var møtt frem på Funnefoss gress for å se hjemmelagets første seier, men må vente til neste hjemmekamp siden det ble poengdeling mot Salangen.

les referat og intervjuer her: NT-ligaen avd. 6: Fu/Vo venter fortsatt på sin første seier etter 2-2 mot Salangen

14.05: Lillestrøm 2 – Mjølner 1-2 (L: Westerlund 33 /M: Henriksen 53,70)

Bortelagets spiller, Børge Henriksen, ble matchvinner med sine to mål i kampen, i en kamp der lagets spiller, Elias Bennour fikk rødt kort etter 62 min etter to gule.

14.05: Skjetten – Sortland 1-3 (S: Venstad 86 / S: Mezs 26, Jørgensen 29, Bakkan 68)

Sortland vant 3-1 borte mot Skjetten og tok dermed sin fjerde seier på fem seriekamper. Seieren plasserer laget på 2.plass på tabellen, i en kamp der hjemmelagets kaptein, Andreas Eriksen, fikk direkte rødt kort i det 36.min på stillingen 0-2.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av kampen fra nevnte Andreas Eriksen:Vi starter best og har egentlig full kontroll på kampen, men slipper inn to billige mål på dødball. Etter 30 min ca får vi et feilaktig rødt kort, så siste 15 av 1.omgang bærer litt preg av det. 2.omgang er vi også klart best, skaper flere sjanser uten å få uttelling. Så alt i alt skuffende at vi ikke vinner på en dag vi er mye bedre enn motstanderen. For lite trøkk i begge boksene fra vår del, avslutter Eriksen til fotballnerd.no